Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ja_nie_ja

jak sie zemscic????????

Polecane posty

Gość niemiło się robi
spokojnie, oddychajcie, napisz jak wyglądała sytuacja, czy ona wiedział o chorobie dziecka?

eagtew a skad wiesz, co ja teraz robie. zdrada byla dwa lata temu. dziecko jest z opiekunka, a ja pracuje. i co? dalej bedziesz mnie wyzywac? i skad ci przyszlo do tej blond glowki, ze sie nie interesuje swoim dzieckiem?

Gość czemu nieeee
tylko cicho i dyskretnie zeby nie padły na Ciebie oskarżenia, a mozliwośći jest naprawdę mnóstwo

Gość njuy
suki nie czatuja,ale skoro wiedzą ,ze facet ma rodzinę to po co pakuja sie w takie związki?

Gość niemiło się robi
jeżeli wiedziała o całej sytuacji to rzeczywiście kawął z niej... i zasługuje na lekcje pokory masz jakieś możliwości kontaktów w jej pracy, miejscu zamieszkania, znajomych?

Gość też jestem zoną i matką
i powiem Wa jedno mszcząc sie zniżacie się do poziomu zdrajcy i jego kochanki czyli wszyscy siebie warci

Gość czemu nieeee
zawsze można jej narobić nieprzyjemności w miejscu pracy, urzędzie skarbowym albo wśród jej rodziny, znajomych

Gość masz jakies dowody zdrady
moj maz mnie zdradzil. Swoja cene juz zaplacil. kochance wyslalam meila by sie od niego odczepila. Bardzo dosadnie ujelam w slowa, min. zapytalam czy moze spojrzec w lustro lub w oczy 3 swoich dzieci. Napisalam, ze predzej czy poznej zaplaci za to co mi zrobila (tak dlugo uwodzila mojego meza az go uwiodla, my mieslimy maly kryzys finansowy wiec moja glowe zaprzataly sprawy zawodowe, ale dbalam o niego). Niestety ona nie byla ostrozna i wszystkie meile z seksualnymi fantazjami itp. wysylala do niego z maila firmowego. Skopiowalam te meile, wyczyscilam adres meza, wyslalam do firmy (firma ogolnopolska, wyslalam do centrali, meil poszedl po calej polsce lacznie z najwyzszym kierownictwem. Laska stracila prace dyscyplinarnie. Nie wiem czy mnie to cieszy, ale cieszy mnie fakt, ze najadla sie wstydu i zostala upokorzona. Moze nie bylo to zachowanie z klasa z mojej strony, ale kogo jak kogo kochanki szanowac nie bede!

Gość njuy
bez watpienia mógł się opamietać , ale nie tylko on jest winien , kochanka tez i nie mozna o takiej osobie napisać inaczej jak zdzi*ra sorry za słownictwo , ale taka prawda , jedno i drugie siebie warte Jego pewnie przerosła sytuacja ( jak niektórzy faceci twierdzą ) a ona skutecznie mu pomagała i dbała o jego zdrowie psychiczne i fizyczne!

Gość niemiło się robi
co do znajomych to nie sądzę, żeby uderzenie w ten sektor przyniosło jekis efekt, bo tacy luzdie bez skrupułów przestają z takimi samymi ludźmi, których cudze nieszczęście nie interesuje kobiety lubiące chodzic po trupach bola dwie rzeczy: praca i związek, w którym są jezeli jest w związku (ale stabilnym, nie przejściowym) to zadziałałabym na tym polu jak nie - zostaje praca, nie wiem czym sie zajmuje, ale... pewna pani X była bardzo rzutkim menadżerem, tak dumna, efektywna... kilka wiadomości do żony jej szefa pozbawiły ją całej dumy i stanowiska przy okazji... wiadomości były wyssane z palca, ale szef wołał święty spokój w domu niż pracownicę, która mógł bardzo szybko zastąpić

Gość masz jakies dowody zdrady
zapomnialam dodac, ze do meila dolaczylam zdjecie, jakie mu przyslala, czyli w calej okazalosci cipka (masakra). Do zdjecia dolaczylam ostrzezenie, oczywiscie, ze tylko dla ludzi o mocnych nerwach.

Gość njuy
ktos pisze jak to był jej mąz uwodzony ,ale i tak zaraz znajdzie się głosy,ze kochanki nie są niczemu winne:-0, nie one chca byc tylko kochane są takie niewinne i nie sa su*kami :-0 a tak naprawdę ,wszystkie te które rozwalają zwiazki są bezwlęgnymi zdzi*rami ,które nie maja sumienia a faceci , niektórzy faceci tez nie lepsi , ku*r*wia**e i tyle

Gość niemiło się robi
ale tak może troche odchodząc od tematu... jestes naprawdę super kobietą i pełen szacunek dla Ciebie, przetrwałas tak cięzkie chwile, a do tego wszystkiego osoba, która miała być wsparciem okazała się zdrajcą... wielki ukłon w Twoją stronę

dziekuje. dla swojego dziecka zrobie wszystko, chyba jak kazda matka. nie jestem msciwa, ale wkurza mnie, zwyczajnie mnie wkurza, ze ona wyszla z tego wszystkiego jakby nic sie nie stalo i swietnie sie bawi dalej, byc moze krzywdzac kolejna rodzine

Gość masz racje zemscij
sie i to solidnie

Ewentualnie można obwiniać kobietę, która zna dane małżeństwo, wie o trudnej sytuacji miedzy małżonkami a wykorzystuje sytuację i np kiedy facet jest pijany zaciąga go do łóżka. Wtedy facet jak to facet ulega a rano budzi się i żałuje poprzedniej nocy jak niczego w życiu. Potem najczęściej sumienie nie daje mu żyć i się przyznaje i przeprasza zaklinając się, że żałuje i więcej tego nie zrobi. Tak zachowują się ci którzy kochają swoje żony. Ale ROCZNY ROMANS... Jaka tu wina kochanki? Twój mąż ani cię wtedy (nie wiem jak teraz) nie kochał ani nie sznował. Gdyby ta mu nie dała próbowałby gdzie indziej. Wina zawsze leży miedzy małżonkami. Nie tylko mąz ale także ty jesteś winna. Ale co ty chcesz od kochanki. Fakt - możesz mieć o niej złe zdanie. Bo nie do końca moralne jest sypianie z żonatym, ale NIE WIESZ CO TWÓJ MĄZ JEJ OPOWIADAŁ...może bajki w stylu "dawno nie jestesmy razem, tylko mieszkamy w tym samym miejscu, nie sypiamy ze sobą, kocham cie, rozwiodę się...blabla bla"

pewnie opowiadal, ale przeczytaj wyzej dlaczego sie od siebie oddalilismy i jaka byla w tym moja wina? bo skupilam sie na dziecku?

Gość eagtew
ja_nie_ja--zdania nei zmienie,jestes tepa kobieta,bo zamiast sie cieszyc,ze dziecko zdrowe,to przez dwa lata snujesz plany jak sie zemscic na byłej kochance meza.tepa jestes i jzu.badz szczesliwa,ze dziecko mas zdrowe,a to,ze maz ktorego zatrzymałas przy sobie lub nie okazał sie dupkiem ktory nie umiał udzwignac choroby dziecka i okazał sie złym partnerem i ojcem pusc w neipamiec.Stało sie i tyle.Przestan myslec o byłej kochance bo po prostu robisz z sioebie idiotke.Dziecko jest najwazniejsze,a nie b.kochanka

Gość eagtew
ja_nie_ja--keidys skupiąłs sie na dzieckiu,bo miałas do tego prawo i obowiazek,.a teraz tez skupiaj sie na dziecku .a nie na wymyslaniu jak to dosrac b.kochance meza.Zmadrzej

eagtew nie mow mi co mam robic! sama jestes idiotka, bo nie umiesz normalnie rozmawiac, a twoja cala wypowiedz to tylko ponizanie i wyzywanie. kiedy brak ci slow, rzucasz bluzgami? super

Gość mieetek
daj jej zdjęcie :-) ;-)

Gość eagtew
ja_nie_ja--Po 1-nie mowie,tylko pisze,a po 2-napisałas post aby ktos Ci poradził jak masz postapic,wiec ja Ci radze ,zajmij sie swoim dzieckiem i szczesciem ktorego nie doceniasz.Ty i Twoje dziecko macie przeogromne szczescie. Jestes dla mnei tepa,bo nie wiesz co jest wazne w zyciu.Chyab za mało dostałas po dupie,ze Twoje mysli zaprzata b.romans meza i to przez dwa lata.

Gość eagtew plytka strasznie jestes
nic innego nie potrafisz napisac tylko wyzywac autorke