Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szaloncia2

praca licencjacka

Polecane posty

Gość szaloncia2

nie wiem co zawrzec w pierwszym rozdziale a juz musze pisac...mam na temat funkcjonowania osob uposledzonych w spoleczenstwie

Gość dggds
jak zrobisz mi laske to ci podpowiem co napisać .

Gość szaloncia2
ok tylko powiedz skad jestes.....a jesli bedzie to numerek calonocny to napiszesz mi ja cala?:-)

Gość dggds
ok tylko powiedz skad jestes.....a jesli bedzie to numerek calonocny to napiszesz mi ja cala? oczywiscie napisze całą

Gość szaloncia2
myslalam zeby plan zrobic po napisaniu....;d wiem ze mniej wiecej musze sie zorientowac.... mam czesc punktow ale nie wiem jaka kolejnosc bedzie poprawna

Gość szaloncia2
no nie....bo nie wiem jak sie zabrac za to....:-(

Gość szaloncia2
dggs wyluzuj

Wybralas dosc dziwny temat, tzn. nie dziwny,ale dosc szczegolowy. Mysle,ze moze w 1 rozdziale pisz OGOLNIE o jakis mechanizmach rzadzacych w spoleczenstwie, drodze akceptacji i integracji spolecznej, pozniej w 1 rozdziale zrob podpuntk 1.1 funcjonowanie osob uposl i tu opisz wszystko. Ogolnie zerkij co jest w literaturze na ten temat,jak inni podchodzili do tego zagadnienia. Ciezko mi Ci pomoc, moze po prostu pogadaj z promotorem?

Gość szaloncia2
i juz widze ze ktos sie podpisuje moim nickiem

Gość szaloncia2
a moge ujac w 1 rozdziale o sytuacji uposledzonych w poszczegolnych wiekach?

"myslalam zeby plan zrobic po napisaniu....;d" Najpierw robisz plan pracy- u mnie tak jest, promotor go akceptuje lub nie- wtedy poprawiasz i dopiero trzymajac sie planu piszesz prace. Mozesz wprowadzac poprawki, ja to non stop robie, ale sa to poprawki typ- wyrzucam cos lub zmieniam tytul podpkt. A jakie masz OGOLNE punkty?

szaloncia2 a moge ujac w 1 rozdziale o sytuacji uposledzonych w poszczegolnych wiekach? GIT. Bardzo dobry pomysl, dla mnie idealny. Ja opisuje tez w 1 rozdziale rys historyczny. Mysle,ze NORMALNY promotor to zaakceptuje. Ale pamietaj- nie lej wody, tylko pisz konkretnie co bylo kiedys, jak ludzie reagowali na uposl., a jak sama wiesz, reagowali bardzo brutalnie- zabijajac, wrzucajac np. do Nilu itd.

Gość szaloncia2
oj narazie nie mam jak zerknac do planu..juz zbytnio nie pamietam a stary plan do kosza idzie....zle ze promotor nam popuszczal rok czasu

Gość szaloncia2
Dziewczyna Ladacoo dz8iekuje za rady