Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Odrzutek

JUz sama nie wiem co mam robić !!!!!!

Polecane posty

Gość Odrzutek

Wszystko zaczeło sie 2 lata temu...dziewczyna która była moja najlepsza kumpela obrazaiła sie na mnie, nie potrwało to długo jak wszystkie dzieczyny z zklasy sie na mnie obraziły...chociaz nie wiem o co...tak tylko bez powodu... Wszystko było spoko, znalazłam sobie inne kolezanki...zyłam sobie normalnie nie przejmujac sie nimi i ich dziecinnym zachowaniem - do czasu... Zaczęły na mnie nasatawiac chłopaków, i inne dziewczyny z którymi sie kolegowałam, teraz jesli ja sie do kogos odezwe albo ktos do mnie to juest od razu wysmiewany przez innych "bo sie do mnie odzywa" ;( To zaczyn asie być męczace, bo każdy zaczyna mnie traktowac jak totalne zero;( mogłabym pójść do jakiegos pedagoga szkolnego ale boje sie ze jak mnie zobacza to beda mówic ze sie skarze... Coraz częściej mam złe dni, jest mi ciężko żyć, gdyż później nie będę miała co wspominać za kilka lat... aha i mam 16 lat...

Gość tak mysle
zmien szkole

Gość też myśle żebyś zmieniła
szkołę

Gość galhda
czyli ostatni rok w gim ? jak tak to olej ich, jakos dasz rade a jak zmeinisz szkole to wszytko sie zmieni

Gość Odrzutek
Nie mogę zmienić szkoły gdyż mieszkam w bardzo małej wsi gdzie jest tylko jedna szkoła...

Gość też myśle żebyś zmieniła
Jesteś teraz w 3 gimnazjum czy w 1 liceum?

Gość Odrzutek
3 gimn. ale boje sie ze one mogą pójść do tej samej szkoły co ja, i kolejne osoby na samym poczatku będa na mnie nastawic, wtedy to juz do 18 roku zycia nie bede miała spokoju;( ehhh...

Gość gość
gEvLh3iM6jJBTkLjo2d8r3Hb