Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 123456789....

Ocencie moje tzytzki!!!

Polecane posty

Gość 123456789....

widze ze pod innym tytulem nikt mi na moje pytanie nie odpowie wiec wzielam sie na sposob! chciałabym zrzucic kilka kilogramow. Najbardziej zalezy mi na dolnej partii ciała tzn na pupie, udach i łydkach. pomyslalam o skakance, zaplanowalam skakac przez godzine dziennie. chcialabym tylko wiedziec czy jest to skuteczny sposob odchudzania tych partii ciala? nie chce rozbudowac jeszcze bardziej łydek ktore i tak sa wedlug mnie spore. chcialabym zeby cwiczenie bylo intensywne i przynosilo dobry efekt. oczywiscie stawiam tez na diete - chce zmiejszyc porcje (takie tradycyjne 'mniej zrec') + stosowac jakies kremiki na cellulit. czy myslicie ze to dobry plan dzialania czy moze powinnam jednak cwiczyc w inny sposob? dodam ze jestem osoba troche leniwa tzn ciezko mi jest zmobilizowac sie do jakichs wyszukanych cwiczen dlatego moj wybor padl na skakanke czekam na opinie i rady. to przykre ze inni forumowicze sa olewani mimo ze ich 'problemy' sa tak samo dla nich wazne jak np tych co zakladaja tematy typu: mam malego kutasa, zdradzilem laske, jestem bezrobotna. 😭

Gość 123456789....
no zesz kurwa, wiedzialam ze tak bedzie!!!!

Gość 123456789....
tutaj przesiaduja sami zboczency i psychopaci 🖐️

InternalError We encountered an internal error. Please try again.

Gość 123456789....
ludzie, no poradzcie mi cos!!!!!!!!!!!!!!!!!!

myślimy ze masz dziurawy mozg i ze napewno masz cośna jutro zadane więc - spadaj

Gość 123456789....
uzycie wyobrazni nie boli :classic_cool:

Skoro nie chcesz rozbudować łydek - skakanka odpada. ja osobiście polecam każdemu - orbitek.Super sprawa i naprawdę działa.ogranicz białe pieczywo , makarony.biegaj rób brzuszki.Oczywiście ustal sobie najpierw plan ćwiczeń. Trzymam kciuki.

Gość 123456789....
no wreszcie ktos mi odpowiedzial na temat! dzieki!!! :D:D:D

Gość 123456789....
pisalam na dziale fitness to mi nikt nie odpowiedzial!!! tak to jest jak w temacie nie ma slowa tzytzki!