Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mangdziunia 17

zaciągnął mnie do łóżka i słuch po nim zaginał

Polecane posty

Gość Mangdziunia 17

Poznałam fajnego chłopaka, tak mi się przynajmniej wydawało, na drugiej randce poszliśmy do łóżka i więcej się nie odezwał:( dzwonie do niego i nie odbiera nie wiem co robić:(

Gość Wyslij sms-a z pytaniem
Czy ma ochote powtorzyc.

Pewnie nie chce łatwej dziewczyny i przeprowadza taki teścik za każdym razem jak jakąś pozna. Nie zdałaś.

Gość wyslij sms-a
eeee...tam. Jak bylas dobra to bedzie chcial powtorzyc. Chyba ze zaczelas go starszyc slubem.

Gość toyioeooeoekkekekke
na 2 randce dałąs dupy?

Gość Mangdziunia 17
na 2 randce dałam cipy dupy daję na 3

Gość toyioeooeoekkekekke
dziewczyno, ja Ci powiem tak- jesteś zajebiście pusta.. skoro wiązałaś z nim jakieś nadzieje, to chyba logicznym jest, ze jesli on też miał wobec Ciebie plany i jest normalny to szuka kobiety, która się szanuje.. a ty co .. masz 17 lat i dajesz na 2 randce..? ładną sobie opinie wystawiasz, on się zapewne z kolegami teraz smieje z tego, chwali się, jak było, a ty głupia rycz :O masz Ty mózg..? co on może w Tb widziec dalej, skoro dałaś wszystko już na 2 spotkaniuu.. boże..

Gość Mangdziunia 17
jak mam ochotę to mam go nie dopuścić do cipki? z każdym chętnie spróbuję

Gość toyioeooeoekkekekke
dobra nie podszywajcie się, niech sama napiszee ;P

Gość toyioeooeoekkekekke
mogłaś chociaż poczekać do czwartej i to bez połyku ;P

Gość toyioeooeoekkekekke
a podszywajcie się :D jeśli to sprawi radochę WAM :D

Gość Magdziunia 17
On nie jest bez winy omotał mnie, pięknymi słowkami:( a ja na to poleciałam starszy, przystojny najprawdę myślałam że chce się ze mną spotykać:(

Gość toyioeooeoekkekekke
a duzego miał chociaż?:D

Gość toyioeooeoekkekekke
to ile on miał lat, skoro Ty 17 ..! nieważne, czy omotał, czy nie..! ale chyba jesteś dziewczyną i masz szacunek do samej siebie* ( chociaż wychodzi teraz, że nie bardzo ..) co Ty masz w głowie

Gość toyioeooeoekkekeke
mogłaś ciekawszy nick wymyślić ;)

Gość Magdziunia 17
on mial 25 przynajmniej tak mi powiedział:( nie wiem dlaczego to zrobiłam, a teraz żałuję...

>>On nie jest bez winy omotał mnie, pięknymi słowkami No, winny jak skurrwysyn :classic_cool:

Gość megalomania
marna prowokacja i sie tu udzielacie, a mi nikt nie chce pomoc....

Gość Magdziunia 17
dał mi fajne perfumy za sex :(

No to możesz mu napisac, że niech chociaż Ci napisze, czego od Ciebie chciał, czy na raz byłaś dla niego, jak nie odezwie się to się nie narzucaj ;)) bo to też nie jest dobre ;p masz nauczkę. ;P

"skoro wiązałaś z nim jakieś nadzieje, to chyba logicznym jest, ze jesli on też miał wobec Ciebie plany i jest normalny to szuka kobiety, która się szanuje.." Tak bardzo się szanuje, że dał się jakiejś 17latce przelecieć na drugiej randce :D

Gość lulilulilu
zaryzykowałas i nie wyszło-bywa. Na przyszłość będziesz ostrożniejsza. Nie pisz, nie dzwoń, zapomnij.Facet nie jest zainteresowany dalszą znajomością, nakłamał i teraz się czai. Nie poniżaj się i więcej z nim nie kontaktuj! Skąd ty go wytrzasnęłaś????

Gość Magdziunia 17
tak podszywajcie się dalalej:( a ja sie boję bo nie zabezpieczlysmy się jesli będe w ciąży to gdzie go bede szukać skoro nawet telefonu nie odbiera:(

Facet jest facetem..! i co byś nie myślała to zawsze dziewczyna, która miała wielu partnerów sexulanych będziesz gorzej postrzegana niż facet co zalicza każdą..! i o nim powiedzą koledzy, że zajebisty, a o niej, że dziwka..! niestety, ale tak jest..! nie ma sprawiedliwości i nie będzie..!

"i o nim powiedzą koledzy, że zaj**isty, a o niej, że dzi**a..! niestety, ale tak jest..! nie ma sprawiedliwości i nie będzie..!" Tylko widzisz. O niej i koleżanko powiedzą, że dziwka. Czyż to nei urocze?

Gość Magdziunia 17
ale ja nie sypiam na prawo i lewo z kazdym facetem, on nie był moim peierwszym... ale nie róbcie ze mnie szmaty:( poznałam go w klubie :(

Gość Magdziunia 17
z niejednego pieca chleb jadłam, tak to jest w klubach :(

No za porządna to Ty nie jesteś. Młoda, a już niejednego miała. Nie mówię, że jesteś szmatą. Ale nie myślisz.. idziesz z pierwszym lepszym do łóżka bez zabezpieczenia..? mądre to jest..? zajdziesz w ciążę i co powiesz mamie..? .. no nie wiem.. widziałaś go ze 2 razy, nawet nie wiem, jak się nazywa.. prosze Cię..! opamiętaj się.