Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dkbb

ROBIENIE LODA-PYTANIE

Polecane posty

Gość dkbb

Tylko sie nie smiejcie,prosze o powazne odpowiedzi.Do tej pory robiłam loda mojemu facetowi dopiero 2 razy,gdy wziełam go do buzi,to juz stał.Czy moge robic loda zanim facet bedzie miał erekcje,jak wacek jest całkiem miekki?Czy wtedy ssac go tak samo?Wiem,ze dla was to pytanie pewnie jest smieszne i głupie,ale nie mam doswiadczenia.prosze o rade:)

Gość jednajedyna
Zanim zrobisz loda popiesc penisa rękami - delikatnie poglaszcz trzona i jajka - mojego faceta to rusza i zaraz mu staje :) A co do zabierania sie do pieszczot oralnych gdy penis jest w stanie spoczynku - tu Ci nie pomogę, bo jak tylko mój facet sie zorientuje, że chce mu zrobić loda to już stoi na baczność - tak go to podnieca:)

Gość dkbb
Dziekuje za odpowiedz.Wlasnie moeju tez juz od razu sał,ale chciałm mu zrobic loda tak znienacka,rozpiac rozporek i od razu do dzieła,wiec jesli bedzie w stanie spoczynku to popieszcze go najpierw rekoma jak radzisz.

Gość jednajedyna
Raczej można też ustami go rozgrzać - tyle, że delikatnie, polizać jajka glowke i cala reszte:) z podniecenia powinien stanąć raz, dwa! ;) Powiem Ci, że Twój pomysł mi się spodobał - chyba też go kiedyś wezmę tak z zaskoczenia;)