Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakiejakiefilmy

jakie fajne filmy na szkolny maraton filmowy?

Polecane posty

Gość jakiejakiefilmy

dodam tylko, że chodzi o gimnazjum. i proszę o normalne odpowiedzi.

Gość .....ot ..co.....
american pie, wszystkie czesci :classic_cool:

Gość jakiejakiefilmy
prosiłam o normalne odpowiedzi :P

Gość .....ot ..co.....
ok, high school musical i hana jebana. to sa gimnazjalne klimaty :)

miss agent high school musical hanah montana dogonic marzenia z britney zaczarowana harry poter

Gość .....ot ..co.....
daj spokoj z filmem z britney. mimo, ze za czasow gimnazjalnych bylam jej fanka to tego gniota po prostu nie da sie obejrzec! :O

no to podaj lepsze przyklady Ty go nie mozesz obejrzec bo chłam ale rozmawiamy o dzieciach w gimnazjum a dla nich jest w sam raz...no tak najlepeij puscic im filmy gdzie jest sam seks ,cpanie itd wiem co ja puscilabym dzieciom autorko a moze zrob w klasie glosowanie niec dzieci same podaja tytuly co chca zobaczyc

Gość .....ot ..co.....
film z britney probowalam obejrzec wlasnie za czasow gimnazjum i ciezko bylo! osobiscie propomowalabym: -koralina i tajemnicze drzwi -wredne dziewczyny -historia kopciuszka

Gość .....ot ..co.....
dorzucilabym jeszcze pamietnik i musical grease, albo lakier do wlosow - nowa wersja

Gość Kasia Rowek
Zmierzch, kur-wa, mać. Głąby z gimnazjum lubią to pier-dolone gówno z pedalskimi ffffampirrrkami

ale pierdolicie :P co z tego ze gimnazium. chcecie im puszczac jakies marne filmowe romansidła dla głupiutkich nastolatek?? obejrzyjcie sobie cos faknego, klasycznego np gladiatora, przyczajony tygrys ukryty smok, ( to takie troche basniowe, ale przyjemne kino :P ), pan zycia i smierci, piekny umysł ( chcociaz pewnie okaze sie troche nudny dla wiekszosci :P ), forrest gump, szeregowiec ryan,władca pierscieni, leon zawodoweic, miasto boga, 6 zmysł, slumdog, marzyciel, truman show, efekt motyla, stowarzyszenie umarłych poetów, k-pax jak chcecie troche akcji to np tozsamość bourne'a, a jak moze byc troche "siepanki" to kill billa 2. moze byc tez film 300, piraci z karaibów wszystkie czesci. a z polskich filmów- mozecie jakies adaptacje lektur :P, pianista, wesele, skazany na bluesa, jasminum, komornik, niektóre moze troche powazne, ale czemu macie ogladac bzdury ? :P

Gość właśnie zależy
czy to mają być filmy dla pustaków z tipsami zamiast mózgu (wtedy proponuję 17 again lub Tłajlajt) czy dla chłopaków z mózgoczaszką wypełnioną spodniami dresowymi (Amerikan Pie) dla chłopaków ale trochę mądrzejszych (genialny film wojenny 9 kompania) uniwersalne będzie Mission Imposible, dla dziewczyn 27 sukienek, filmy typu x-men (jestem w trzeciej gim i kocham całą trylogę ale to chyba przez shawna ashmore'a :-D)sierociniec, u mnie w klasie prawie każdy lubi anioły i demony (oprócz jednej członkini Kółka Różyczek Różańcowych) step up obie części itp

Gość jusaa
normalnie jestem w szoku- masz poniekąd rację, wybrałaś dobre filmy ale np miasta boga nie pokazałabym dzieciom, leona zawodowca także (tam zabijają dziecko i w ogóle smutny film)

Gość .....ot ..co.....
wiem, obejrzyjcie gwiezdny pyl. swietny film :)

Gość zależy dla kogo
właśnie ktos wymienił szerogwca ryana i foresta gumpa jest też troche cięższy ale mimo to godny polecenia film zielona mila no i moje kochane Opowieści z Narni :-P co do pianisty to raczej za bardzo wstrząsający. Ja przez parę godzin nie mogłam dojśc do siebie jak nasza szkoła wynajęła salę kinową rok temu i puścili nam Pianistę. Potem na każdej lekcji wszystko mnie doprowadzało do płaczu. Piraci z Karaibów jak ktoś zaproponował. Straszny film. a jeżeli ma to być wieczorem to puście Egzorcyzmy Emily Rose :-D. Jeżeli są jakieś "dresy" w szkole to zaraz poznasz ich odwagę :-D

Gość jusaa
danny to pytanie do mnie? 300 nie widziałam wiec sie nie wypowiadam

Gość .....ot ..co.....
gwiezdny pyl bardzo mi sie podobal, zgadzam sie, ze nie jest to arcydzielo, ale ogolnie oglada sie go bardzo przyjemnie. dzieciakom z gimnazjum na pewno sie spodoba

Gość jakiejakiefilmy
początkowe wypowiedzi są naprawdę beznadziejne :o sorry, ale nikt z nas nie będzie oglądał HSM albo Twilight'u ... dajcie spokój. żadnych romansideł też nie, bo chłopaki nas za drzwi wywalą. jest to maraton filmowy dla 3 klas gim., więc dzieciakami nie jestesmy. maraton bedzie z piątku na sobotę w godz. 19 - 6 rano.

Gość jakiejakiefilmy
w szkole. opiekunami są wychowawcy klas. ( będą 3 klasy : a, b i c.) Każda klasa ze swoich pieniędzy klasowych coś przgotowuje, jakieś gofry, ciastka, napoje. dodatkowo będzie pizza, zapiekanki. komu mało to własny prowiant :)

Fajna sprawa. I wytrzymacie tak całą noc ;) Pewnie wychowawcy liczą, ze po dwóch trzech filmach spanie Was ogranie :P A kto pomysł zapodał? Też uczniowie?

Gość .....ot ..co.....
przyszedl mi do glowy jeszcze slumdog

Gość jakiejakiefilmy
w naszej szkole to już tradycja ;) co roku takie maratony są, nie tylko trzecie klasy ;)

no ale jakby sie uprzec to 300 jest filmem historycznym, to samo sie tyczy aleksandra. ( aleksandra nie było mi dane widziec). egzorcyzmu emily rose, to chyba jednak nie ten przedział -niektórzy nie maja tak mocnych nerwów :P i po co sie pozniej maja budzic o 3 w nocy ? :P

Gość 11 godzin maratonu
filmowego?????????? Jaaasne... Nawet w kinach zaczynają się najwcześniej o 22... Przez 11 godzin można znienawidzić kino, a pod koniec nikt nawet nie zwróci uwagi jaki film leci...

Gość jakiejakiefilmy
i dobrze :)