Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość megalomania

czy pomoże mi ktoś? jestem głupią,niedojrzałą gówniara i nie wiem co mam zrobić

Polecane posty

Gość megalomania

proszę....

Zależy na czym polega Twój problem. Ja mam trochę więcej, a za mędrca też się nie uważam :o :P

Gość megalomania
pomożecie? wkleję linka... juz tu pisalam..

hmm.. wiesz co jak dla mnie to strasznie to dziecinne ..po co bawić się w jakieś gierki.. napisać nie napisać olewa nie olewa .. to jak wróżenie z fusów.. a przecież jesteście dorośli.. jeśli się martwisz po prostu zadzwoń zapytaj co u niego ale bez pretensji czemu sie nie odzywa itp bo sama też czasem tak postępujesz.. a prtensjami to na pewno go nie przekonasz a raczej zniechęcisz .. a tak nawiasem mówiąc z doświadczenia wiem i może to byc brutalne dla Ciebie to jak facetowi zależy i kocha to pisze bez żadnych ponagleń tak sam z Siebie.. hmm porozmawiaj z nim szczerze i tyle ale bez kłótni raczej :) powodzenia :)

Gość megalomania
ostatnio miał ten remont w mieszkaniu, moze nie mial czasu wejsc na gg czy skype.. wiecie jak to jest.. jak ktos nas do czegos przyzwyczjaa a pozniej nam to odbiera... gadalismy codziennie przez kilka godzin, a teraz cisza... wieczorami go nie bylo co tez jest dziwne.. nie ma czasu sie ze mna spotkac.. ja juz nie wiem co mam o tym myslec... a mowi ze mu zalezy i ze mnie kocha... nie chce tego konczyc a wiem ze on tego nie zrobi. mam mętlik w głowie. chyba nigdy tak źle sie nie czułam w tym związku, cholernie za nim tesknie...