Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andżeja

CZY PRAGNIECIE JUZ SWIAT BZ CZY JUZ COS SZYKUJECIE KUPUJECIE PREZENTY MYSLICIE

Polecane posty

Gość .....ot ..co.....
ja nie chce swiat, bo najbardziej kocham ten okres przedswiateczny, ktory sie zaczyna :) ozdobione witryny sklepowe, mikolaje, choinki, piosenki swiateczne w radiu, to wszystko sprawia, ze jest to dla mnie wyjatkowy czas. a potem siada sie do kolacji i caly czar pryska. wole zdecydowanie okres przedswiateczny od samych swiat

Gość nibySama Ewelinka
Oj tak. Uwielbiam święta, a zwłaszcza to co dzieje się w sklepach. kocham sama wigilię. Odswiętne stroje jak nigdy, inny nastrój w domu.... i zapach piernika......

HM JAK MILO SIE ZROBILO ZE IJA SIE NIEMOGE DOCZEKAC A CO KUPUJECIE BLISKIM BO NP TACIE TO ZUPELNIE NIEMAM CZEGO KUPIC

Gość .....ot ..co.....
zawsze marzy mi sie wigilia w gronie calej rodziny. czesto lubie wracac myslami do czasow mojego dziecinstwa, kiedy w wigilie zjezdzaly sie do nas ciocie, babcia, kuzynostwo. bylo naprawde wesolo :) teraz spedzam wigilie tylko w gronie rodziny czyli mamy, taty i dwoch braci :( mimo, ze nie narzekam, ale od czasu do czasu fajnie by bylo spedzic swieta w wiekszym gronie

Gość .....ot ..co.....
z tata tez mam zawsze ciezko, ale w tym roku wpadlam na pomysl co mu dac. z racji, ze pracuje za granica i czesto nie ma go w domu, to mam zamiar dac mu ladnie oprawione zdjecie naszej calej rodziny, albo kalendarz z naszymi zdjeciami. niby nic wielkiego, ale na pewno sie ucieszy :) o mamie i braciach jeszcze nie myslalam