Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doris89

boje sie ze moge byc w ciazy

Polecane posty

Gość doris89

mam jakies dziwne plamienie, takie jasno brązowe.. takie plamienie wystepuje przed pojawieniem sie miesiaczki?? zazwyczaj mialam ciemno brazowe ;P nie mam zadnych objawow, a nie chce wkrecac sobie ciazy ;P wiec was pytam

Gość doris89
no tak tylko ja mam lek przed ginekologiem :P powinnam dostac miesiaczke wczoraj, ale jakos nie widac ;D mam tylko ten sluz dziwny ;P ale piersi bola tak jak przed miesiaczka.. wiec sama nie wiem..

Idź do ginekologa albo zrób sobie szybko test ciążowy i będziesz wiedziała co jest grane..:)Miejmy nadzieję że jest ok!!

Gość doris89
no ja tez mam nadzieje ze bedzie ok ;) ostatni raz był 2 miechy temu :P a od tego czasu mialam jzu 2 miesiaczki i to normalne a nie jakies skape :P wiec nie wiem czemu teraz nie dostaje :/

Gość doris89
byłam teraz w ubikacji i tak jakby ciemniejszysie robi ten śluz.. moze juz dostaje .. sama nie wiem

Gość olka000
Mam ptanie biorę tabletki regularnie tylko ze od jakis 4 miesiecy zmienilam ich cykl bo pomlilam sie ktorego razu i zrobilam tylko 6 dni przerwy a teraz mam przerwe miedzy opakowaniami i mam wszytskie objamwy okresu bol bezucha plamienie a okresu powinnam dostac jutro czy ja mogę w ciązy?

Gość doris89
ja ci nie pwiem bo mam to samo ;P tylko ze ja kochalam sie w gumce 2 miechy temu i ona nie pekła ;P do tego czasu mialam 2 okresy, a teraz mam plamienie.. i nie wiem czy przed czy ciaza czy co;|