Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nawet wstyd na czarno

chce tu sobie ponarzekac.

Polecane posty

napisalam to na jakims topie, nikt nie odpisal, wiec pomyslalam, ze zaloze swoj temat, a co:o nie chce mi sie patrzec na mojego faceta, nawet nic takiego nie zrobil, a ja strzelilam focha... patrze na inne pary, jak podrozuja, bawia sie, wychodza dzies razem, maja wlasne towarzystwo, bawia sie w wolnym czasie.. a ja zagotowalam sie tak we wlasnym sosie, postawilam na zwazek i po paru latach widze efekty.. nie mam prawie w ogole znajomych, zaniedbalam przyjaciolke, choc i tak moge na nia ciagle liczyc. wakacje w tym roku byly totalnym niewypalem bo M. nie chcialo sie nic planowac wczesniej..w sumie gdyby nie moja inicjatywa to urlop przesiedzielibysmy calkiem w miescie i tak rozmyslam od wczoraj o swoim zwiazku, ze czuje sie jak kanarek w klatce,masakra kocham go, ale kiegy probuje cos zmienic, powiedziec, zasugerowac, zaraz urazam jego meskie ego jestem zmeczona swoim zyciem

Kabel, nie zalamuj mnie, skad wiesz??? tlko mnie nie rozszyfrowywujcie tu przy wszystkich, bo wstyd:o

zeby ni bylo ze nie uzywam kropek na koncu zdania: kopiowalam ten tekst i tam gdzie nie ma kropki, byly przewaznie :o i :( .

nawet wstyd na czarno>>>nawet nie mam zamiaru cie rozszyfrowywac :) skad wiem ? bo takich par jak wy widzialem dziesiatki ! to "najlepszy" okres na strzelanie fochow i do oklapniecia zwiazku ... po takim okresie jednemu w parze dupa przysiada :)....czasem na dlugo czasem krocej :)

Gość szarlotta 8009
...no i właśnie dlatego pzrekreśliłam związek długoletni...teraz mam masę znajomych...jeśli chodzi o czas to nie mam gdzie przysłowiowej szpilki wepchnąć:)

psp spiertalaj, nie mam dzisiaj ochoty na twoje :o :P:classic_cool: :o no tak... czyli dupa, tak? bo chyba sama starac sie nie bede? :o to co mam robic?

poczekaj troche lub skup sie na jego sprawach :) nawet gdybys miala tylko to udawac ...czasem pomaga :) wcale to nie musi byc Dupa ....wiekszosc zwiazkow jest w stanie przetrwac ten okres az .....az do nastepnego kryzysu mniej wiecej w 7 roku :)

jak zawsze pocieszajaco Kabel, jak zawsze:) staram sie, zauwazam jego sprawy - na nic. ignoruje - jeszcze lepiej. w takim razie poczekam sobie jeszcze troche, jesli nic sie nie zmieni... trudno, zyje sie raz:o przeciez nie bede czekac cale zycie.

😘 my 🌼 :classic_cool:

nie ma zadnych problemow, w pracy i jego i mojej uklada sie dobrze jak nigdy. chodzi niewyspany (niewzne ze to ja spie na podlodze w drugim pokoju co druga noc bo on chrapie niemilosiernie), ciagle sie zle czuje (bo przeciez 5 kaw dziennie to norma z jego wada serca, podobnie jak picie z 5ma kostkami lodu na jego anginowate gardlo). wiecznie zrzedzi i marudzi. usycham kurwa:o

Kabel...... nie wierze, ze takie rzeczy sa normalne u kazdego faceta w tym wieku:o na flimach jest inaczej 😭 Odpowiadajac zwiezle na twoje pytanie: Tak:o

Gość do nawet wstyd na czarno
jeja jakbym o sobie czytala....tez nie mam znajomych...a najlepze jest to zeby gdzies wyjsc na impreze to tez jest tylko paru znajomych...ktorzy nei zawsze chca gdzies isc...i tak siedzimy w domu z dupami przez kilka miesiecy zanim gdzies pojdziemy a dupy przed tv rosna :o

sa normalne :) nie u kazdego co prawda :D w filmach podaja ci to co masz widziec ...zycie jest inne w tym czasie lubimy narzekac ,wszytko przeszkadza ..czesto boli nas glowa :D ....jak w transie szukamy czegos nie wiedzac co ....po 33/35 roku wszystko mija :D zaczynamy sie cieszyc zyciem i korzystac z niego ...nie trzeba nas namawiac dlugo np na disco :)

fakt, trza sie napic chyba:o Kabel, widzisz, ja tez kurwa potrzebuje czulosci z dziecinstwa, tata mnie nie przytulam wiec mam kurva jeszcze wieksza potrzeba😭 masakra, czytam siebie i nie wierze, glupia tzipa ze mnie:o

jak ja pisze w ogole:o chodzilo o to, ze tata mnie nie przytulal wiec mam jeszcze wieksza potrzebe:o