Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciąża - jej potwierdzenie bez

Lekarz potwierdził ciążę - bez zrobionych badań krwi.

Polecane posty

Testy ciążowe wykazały u mnie ciążę. Poszlam do lekarza prosząc o skierowanie na badania krwi a on zamaist skierowania zbadal mnie i na podstawie zwyklego badania ginekologicznego potwierdzil ciąże. A ponoc tylko badanie krwi jest w stanie potwierdzić 100% ciążę.

Gość no jasneeeeeee
:o 0/10

Gość ciąża
nie koniecznie tylko badanie krwi , lekarz może potwierdzić ciążę na podstawie badania dna macicy u mnie tak właśnie było , po teście ciążowym byłam u lekarza w 5 tygodniu i po badaniu potwierdził ciążę

Co za forum - nawet zapytać nie mozna. lekarz potwierdził ciążę ale sam przyznał,ze to bardzo wczesna ciąża. Zastanawiam sie jakim cudem bylo dla lekarza jasne,ze to na 1000% ciąża. Moze to i glupie pytanie ale po czym lekarz moze stwierdzic ciąże? To na badania krwi (ktore maja potwierdzic badz wykluczyc ciaże) nie dostaje sie skierowania?

Gość ona się tak bulwersuje bo nie
może napisać na kafe jaką ma betkę ;) Może poznał że masz rozpulchnioną macicę czy szyjkę czy co tam innego więc potwierdził.

oczywiście że po badaniu ginekologicznym lekarz może stwierdzić ciążę! rozpulchniona szyjka, zasinienie, zmiany w macicy, które może wyczuć przez powłoki brzuszne i zapewne inne objawy które teraz nie przychodza mi do głowy. na betę (badanie krwi) nie potrzeba skierowania.