Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zła zła złaaa

Głupie ORANGE...wrrrr

Polecane posty

Gość zła zła złaaa

Jestem zła jak nie wiem co! Mam problem z siecią Orange. Od jakichś dwóch miesięcy nie mam zasięgu w domu. Zresztą z tego co wiem, sąsiedzi, będący w orange mają podobnie. Zasięgu nie ma wogóle, albo jest bardzo, bardzo słaby - jedna kreska. Nie idzie wogóle się do mnie dodzwonić, w związku z czym wyłączyłam pocztę głosową, bo wszyscy znajomi się na nią nacinali. Nigdy takich problemów nie było, nie mieszkam na zadupiu, w orange/ideii jestem od zawsze, płącę wysokie rachunki zawsze w terminie a Biuro Obsługi Klienta potraktowało mnie jak debila! Na moje zgłoszenie mailowe odpowiedzieli, że zasięg bywa zmienny i zalezy od wielu czynników i że niemożność używania telefonu w jednym miejscu nie oznacza niemożności korzystania z telefonu wogóle! No kurde głupkiem nie jestem i ja to wiem, tylko chciałabym wiedzieć, co spowodowało zniknięcie zasięgu na niemal całym osiedlu. Inne sieci działają bez zarzutu, wystarczy że przejdę parę ulic dalej i też jest w porządku, więc nagłe zniknięcie zasięgu w domu chyba normalne nie jest... A oni w takim razie powinni chyba wiedzieć, czy im sie jakiś nadajnik zepsuł czy co...Bo z moim aparatem i kartą wszystko w porządku! Mam ochotę im oddpisać, że w takim razie płacenie przeze mnie rachunków tez będzie teraz zależeć od wielu czynników i też im nie wyjaśnię dlaczego nie zapłacę! Wrrrrrrrrrrrrr!

Gość wlasnie tak zrob

Gość idz z tym lepiej
na www.telepols.pl :D

Gość zalezy jaki masz telefon.jak
mialam siemensa to za cholere nigdzie nie dalo rady dzwonic chociaz zasieg byl.teraz mam nokie i nie mam problemu ani z zasiegiem ani z dzwinieniem .

Gość zła zła złaaa
Mam nokię, zawsze zresztą miałam tylko nokie od ładnych paru lat i NIGDY takich problemów nie było! Zresztą jak pisałam - kawałek poza osiedlem wszystko jest OK. Sąsiad z tym samym problemem zrobił ostatnio awanturę w salonie orange i oczywiście tez niczego się nie dowiedział, ale wywalczył 30% zniżki na abonament - może też tak zrobię... Aczkolwiek to nie rozwiązuje problemu, bo trwa już to dobre 3 tygodnie i żadnych zmian nie widać (w pierwszym poście miało być "od jakichś dwóch TYGODNI ;))