Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Enigmaneum

Czy to przesada zrobic tak?

Polecane posty

Gość Enigmaneum

Pracowalem za granica i miszkalem z innymi polakami chlopakam w moim wieku 23 lata. Byl taki jeden napakowany i strasznie mnie wkurzal bo terroryzowal. Pod jego nieobecnosc wycieralem jego szczoteczka do zebow kibel w srodku tam gdzie sralismy az kawalki gowna sie przylepialy przez co musialem opukac troche szczoteczke w wodzie klozetowej bo by sie domyslil. Pozatym szczalem do zlewozmywaku w kuchni na gombke od mycia naczyn a jak zmywale swojw naczynia to uzywalem swojej gabki. Przysiegam, ze to prawda w 100% z zycia wzieta Ogolnie milo wspominam tamten okres Zadna prowokacja A Wy potrafilybyscie byc takie wredne i paskudne?

Obrzydliwe... Chcialbys aby ktos tobie tak zrobil?? Zdecydowanie, uwazam ze to przesada...

Gość .....ot ..co.....
etam, genialnie to by bylo, gdyby oni sie o tym na koncu dowiedzieli :classic_cool:

Gość Enigmaneum
Juz tam nie pracujemy razem. Jesli interesuje Was historia chopaka ktory terroryzowal to opowiem. Uderzy on jednego z nas a ja na niego nakablowalem i go zwolnili. Glupi nie byl i domyslil sie, ze to ja. Chodzil wsciekly balem sie, ze mnie zabije ale mialem satysfakcje jak sie go pozbylem. Jest jego profil na NK ale nie chce mu pisac o jego szczoteczce bo jestesmy z tego samego miasta. Aczykolwiek bywaly dobre chwile kiedy sie dogadywalismy i razem chodzilismy nad jezioro, lecz przewazyla jego zla strona. Jednakze nie zaprzestalem szczania do zlewozmywaku w kuchni na gombke. Lazienka byla jedna na 3 pokoje, a moj byl przy kuchni to jak byla zajeta szczalem w kuchni. Niech sie ciesza, ze nie sralem. Jeden kolega to mial lepsze pomysly co mi opowiadal ale to juz przesada na maksa.

Gość Enigmaneum
ojoj przepraszam za bledy. Np. Gąbke !