Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

littlesensitive

zaraz ide do kina na 2012 ..................................

Polecane posty

ja juz wczoraj oglądałam na dvd i powiem tak nie idz bo nuda jakich mało usnelam po pierwszej godzinie...a miało byc tak pieknie

wrazenia mile widziane ale ja byłam i rozczarowałam się ... takie tendencyjne amlerykańskie kino katastroficzne,zagłada swiata ale wszysko się kręci wokół Usa,zgadzam się ze był trochę nudny zwłaszcza na początku...ale miłego oglądania;)

no przysiegam ci ja uwielbiam takie filmy i tak sie rozczarowałam ze hej...dobrze ze w łózku usnelam a nie w kinie ale moze tobie sie spodoba kto wie ;)

Gość xxx....................
bajka z tego 2012, sceny są bardzo śmieszne, szczególnie jak uciekają tą swoją limuzyną, wszystkie samochody wpadają w te czeluścia tylko oni uciekają, tak samo z tym samolotem ech, bajka, jakby tak naparwde miało być to nikt by nie przeżył ucieczki do tej arki

Gość a ja bym .
glowy bohater i cala jego rodzina przezyja. wredny grubas(zobaxzysz na filmie) umrze a jego dizeci przezyja, samolot doleci do celu:) milego ogladania:)

Gość a ja bym .
ale mi sie podobal. i to bardzo. nie zaluje ze poszlam

Gość a mi najbardziej żal
było tej ruskiej Tamary :( dobrze, że piesek przeżył

masz rację xxxze bajka z tymi scenami i tą arką-ciekawe ze wybudowali coś takiego przez 2 lata chyba kosmiczna technologia i jak rozwiązali problem zapasów zywnośćiowych i wody... bo jakoś nie było o tym mowy. Co do frekwenji to u nas było dużo wiary,poszłysmy z kolezanką w sobotę i ups nie było mijsc,dostałysmy sie na następny seans i juz były ostatnie miejsca... cóż film się niezle sprzedał.... takiej frekwencji u nas nie było od czasów Aniołów i Demonow..