Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kciukiem

KOMU BRAKUJE PIENIEDZY DO PIERWSZEGO??W TYM MC??

Polecane posty

kurwa bo mi ledwo 300z; zsotalo, a w przyszlym tyg mama odda mi 150zl ale i tak doop,bomieszkanie malujemy za tydz:O

Gość hej kciukiem
300 zl to duzo, to 150 zl na tydzien, na jedna osobe to super :D A Ty marudzisz :P ja mam hmmm chyba nawet mniej niz 300 ale na szczescie zapas jedzenia. Troche poszalalam z ciuchami i kosmetykami... A nawet bardzo, zwlaszcza z kosmetykami :D Ale co robic, duzo rzeczy mi sie normalnie na raz pokonczylo a do innych mam slabosc :P

Gość * * missiabela * *
nie starcza mimo, że pracuje, pomagam finansowo rodzicom, mama jest na ręcie, mieszkamy razem i odchodzi koszt dodatkowego mieszkania, opłacam dojazdy młodszej siostrze na studia, jest ciężko, ale jesteśmy razem, dodatkowa praca i na święta będzie dodatkowe 400 zł, tylko czy to starczy? ja zawsze na wszelki wypadek mam 300 zł, tylko się boję że kiedyś mi zabraknie i na kredyt trzeba będzie żyć...

Gość hej kciukiem
aaaaa, to gorzej, myslalam ze do 1. Ja mam do 1 250 wlasnie sprawdzilam ale wszystko mam poplacone zakupy w miare zrobione, nie zgine :)

od kiedy firma mi się rozpada to coraz gorzej jest finansowo, mam na bierzace potrzeby i staram sie jak narazie nic nie kupować "ekstra" by w razie nieprzewidzianego wydatku mieć pieniądze....

nosz kurde... ja mialam wypate 1 062 dostalam ja 10tego i zostlo mi 300zl wlasnie;/ wy przynajmniej macie poplacone itd coo prawda u mnie moj rachunki placi j nas karmie reszt wspolnie wydajemy kurde mojemu dalam na oc 100zl, matc 150zl pozyczylam, dlugi 200zl plus paiwo ogolne zycie (2p fajek dziennie) plkus ida swieta i bym uz musiala kupic jakies prezenty a mam 9osob(najblizsza rodzina bo ja obhcodze 2 wigilie) kurwa!!!!!!!!! a jak mam pozyczke wziac;/

Gość hej kciukiem
no mi nikt za nic nie placi, sama sie utrzymuje wiec i tak nie masz zle. A pracujesz na pol etatu?? bo troche ponad 1000 to malo jak na caly.

a wczoraj ,,zaszalalm'' mialam kupic co potrzebne , ale moj mne prosil o jakis supr olej albo oliwe i trafilam na promocje normalnie za oliwe do salatek kujawskiego placilam 9,99 wczoraj za taka oliwe 0,75 plus olej do smazenia 0,5l zaplacilam 7,99

Gość hej kciukiem
no to jak, to jest polowa etatu?? :D