Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łan tu fri

Która z was nie chce żeby partner robił jej minetkę i dlaczego?

Polecane posty

Gość łan tu fri

Wiem, że niektóre kobiety wstydzą się, żeby mężczyzna je "tam" oglądał a co dopiero lizał.

Gość smakunia
ja to uwielbiam:D:D:Dsama rozkosz a te ktore nie pozwalaja facetowi tam lizac same odbieraja przyjemnosc sobie i partnerowi

Gość jaaaaaami
Jak mają zarośniętą dżunglę to i się wstydzą :o

Gość łan tu fri
Ciekawe czy jest jakiś sposób, żeby kobietę która się tego wstydzi - jakoś przekonać, namówić

Gość migdałowa kropelka
Trzeba jej porządnie zrobić patelache :D Przestanie się wstydzić i będzie o nią prosić :D Żeby nie było niedomówien, jestem kobietą 🖐️

Gość łan tu fri
-->Angel from hell A próbowałaś?

Gość łan tu fri
--->półka Czemu?

jakoś mnie to nie kreci facet z głowa miedzy nogami ginekolog jak nic :)

Gość miszczu minety
ja chetnie to wam zrobie:P

Gość do dupy to wszystko
Ja chetnie bym zrobil zonie ale ona nie chce bo ja to laskocze ! I smiech w lozku. Jest jakas rada ?

Gość Lejdi in Blek
bo niestety tak zostałam wychowana w zacofany katolicki sposób i teraz mam opory... niełatwe do pokonania, bo u mnie sex był tabu... no ale powoli się już przełamuje, ale jeszcze niedawno uważałam to za coś złego nieczystego czy poniżającego..

Gość Nigdy nie czuję się
dość czysta

Gość piotrusiowa lubi anal
mozna poznac po zdjęciu :classic_cool:

ja tez nie przepadam, dam sie polizac, ale tak z 30sekund pozniej juz mnie to nudzi, nie czuje eskcytacji. zawsze zastanawialam sie jak kobiety moga dochodzic dzieki minetce :)

Gość ja tez nie lubie
dlatego ze po pierwsze mam duze wargi ktorych nie lubie i jedna jest znacznie wieksza od drugiej wiec mam kompleksy z tego powodu, a po drugie wydaje mi sie tam brzydko pachnie nawet po kapieli ;]

Gość Kamilaopra
moje drogie panie - zapewne za tym nie przepadacie, gdyz wasi faceci po prostu ne potrafia tego dobrze robic ! Nie kazdy facet potrafi wiedziec jak dorze lizac. Znam to na wlasym przyklsadzie- mialam kilku partnerow seksualnych i nie przepadalam za mineta, zadnych ekscytacji, zastanawialam sie jak to jest ze inne dochodza przy tym a ja nie moge, myslalam ze moze cos jest ze mna nie tak. ale obecnie jestem z facetem ktory robi to doskonale moge rzec, prawie za kazdym razem mam orgazm is uwielbiam to ;P wiec zycze wam, abyscie znalazły faceta ktory zna sie na rzeczy !:)

Gość samanieWIEMmo
mi nigdy nikt nie robil, aczkolwiek dwoch facetow juz chcialo ale jakos sie wymigalam. nie wiem czemu ale się wstydze tak poprostu rozchylic nogi przed sama glowa faceta

Ja tam lubię :P Też mnie wychowywali na katolicki sposób, w domu słowa sex ani razu nie słyszałam, ale jakoś nie wpłynęło to na moje życie erotyczne :P