Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagoda369

KRZESELKO DO KARMIENIA A GRUBASEK

Polecane posty

Mam 5 miesieczniaka ktory juz siedzi :) i chce mu kupic krzeselko do karmienia jednak moj Bartek wazy juz 9 kg . Patrzylam na allegro na oferty takich krzeselek ale niestety wiekszosc ma nosnosc do 15 kg i sprzedajacy pisza ze sa do 3 lat. Wiec martwie sie ze wywale kase na krzeselko ktore nie jest tanie i nic z tego nie bedzie bo maly sie tam po miesiacu nie zmiesci a trudno jst znalesc krzeselko o wiekszej nosnosci. Chce sie zapytac Was mamusie czy te krzeselka naprawde "uniosa " tylko dziceko do 15 kg czy ciezsze tez moze tam siedziec???

Gość kup z Ikei
jest za 50 dych, calkiem fajne i solidne.

Mieszkam w Nowym Saczu a u nas nie ma Ikei a jak mam do Krakowa jechac to na benzyne wiecej wydam niz bym krzeselko w internecie kupila.

Gość to kup drewniane rosnące razem
z dzieckiem. najtansze to chyba hauck alpha. a jak masz kase to stokke tripp trapp, albo babydan danchair. posluza az do 18-stki.

Gość przez internet. nie koniecznie
allegro.

Gość ja mam z ikea
i spokojnie może siedzieć cięższe dziecko. Moje wazy 15 kg i jakoś nie widzę żeby krzesełko się uginało. Myślę że i 30 wytrzyma. Możesz takie z ikea kupić przez allegro.

moj grubas mial takie krzeselko i miescil sie w nim do ok 1,5 roku, potem nie chcial w nim siedziec :)) nie dlatego ze go nie udzwigalo ale ciasne bylo, takze nie ze wzgl na wage poszlo w kąt

No wlasnie mysza o to mi chodzi ze wywale pieniadze a potem to cale krzeselko pojdzie w kat :/

Gość no to kup rosnacego z dzieckie
m drewniaka.

Gość kup z Ikei
no niestety, z wiekszoscia rzeczy tak jest ze najpierw sie kupuje, a potem odstawia do kata

Gość ja mam 3 latkę
wazy 15 kg i jada w krześle ikea. Miałam 3 inne krzesła i ikea jest najlepsze. Male zgrabne lekkie łatwo się czyści no i wygląda ładnie. Córka będzie z niego jeszcze długo korzystała bo nie dosięga do stołu siedząc na normalnym krześle. Po co na sile mam ją sadzać na dorosłym krześle jak w takim jest jej wygodnie.

Gość Ale na Allegro siedzą
naciągacze, Boże! Napisali że za nowego Antilopa w sklepie płaci się 75 zł! Co za bzdura! Kosztuje całą dychę mniej!

Gość wszystkie na allegrio kosztuja
10-15 zł więcej niż. jak ja nie cierpię tego serwisu... wrrrr.

Gość ale co was tak dziwi
Przecież nikt nie handluje charytatywnie! Ktoś jedzie do sklepu kupuje przenosi a potem jedzie na pocztę i wysyła więc musi mieć z tego zarobek a 10-15 zł to naprawdę nie jest dużo. Gdyby komuś z nowego targu przyszło jechać do Krakowa to dużo więcej by wydal na paliwo niż te 15 zl plus 15 zl przesyłka więc i tak się opłaca. Nie każdy ma ikee pod nosem.

Gość mamo grubaska
moja corka wazyla 10 kg jak miala 5 miesicy -potem waga tak szybko nie wzrasta tez siedzial juz w 5 miesiacu , kupilam krzeselko coneco do 15 kg teraz corka ma 2 lata wazy 15 kg a krzeselko oddalam pol roku temu bo juz nie chciala siedziec-kupilam jej stolik i krzesla i tam sobie je