Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oświeciło mnie

Doszedłem dziś do wniosku

Polecane posty

Gość oświeciło mnie

że nie warto się o nic starać w życiu, o nic zabiegać bo i tak umrzemy więc po co robić cokolwiek? a ludzie są tacy pojebani robią jakieś kariery, pracują po 20 h i co z tego będą mieli? i tak umrą

Gość
żeby jakos milo ten czas do tej śmierci zleciał :O

Gość peacelove69
jestes nihilistą jedym słowem

Gość peacelove69
ale fakt pracowac nie watro bo i tak gówno z tego jest- kasa a do czego nam ona? pieniądze szcęscia nie dają lepiej zasadzic trawke i cieszyc sie zyciem

Gość oświeciło mnie
przerwa - miło czas zleciał pracując po 20 h, gapiac się w komputer i jakieś tam papiery?

Tak bierz przykład z przerwy. Ona przegrywa koncertowo i nie potrafi wykorzystać okazji, ktore podaje jej się na tacy.

Moze to wplyw energooszczednej zarowki? I zamiast cie oswiecic to cie... Slyszalam ze niezbyt fajnie na serwo (mozg) dziala, chybacitoprawda ;)

Gość i tak wszyscy umrzemy
i wy też

Gość
z punktu widzenia bezrobotnego stwierdzam ze lepiej jest robic cos cokolwiek niz nic :(

Moze to wplyw energooszczednej zarowki? I zamiast cie oswiecic to cie... Slyszalam ze niezbyt fajnie na serwo (mozg) dziala, chybacitoprawda ;)

Gość
VB --> miłe podsumowanie na koniec dnia :classic_cool: thx :] o jakich okazjach mówisz?

Gość Beatka sdsd
też o tym często myślę. ale jest duzo rzeczy które sprawiają przyjemność i dla tych chwil żyję, dla mojego Miska :* i dla rodziców, dla siostry dla wszystkich których kocham i chcę ten czas spędzić dobrze. poza tym do śmierci jeszcze troche :P

Gość też uważam ze nie warto
się zaharowywać - tak jak większość ludzi z mojej pracy, siedzą nadgodziny, bo jeszcze im kasy za mało. Ja wolę wrócic do domu o normalnej godzinie i czerpać przyjemność z życia tu i teraz słychając muzyki, oglądając seriale, jedzac chleb z marmoladą, wachając nowe perfumy i bawiąc się z chomiczkiem :) Każdego dnia :) trudno, nie wyjadę w tym roku na dwa tygodnie do Tunezji ;)