Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ze tez kurna nie wiem

krotka znajomosc i komplikcje

Polecane posty

Gość ze tez kurna nie wiem

tak w skrocie: znamy sie miesiac niecaly, mamy 24 i 28 lat, seksu nie bylo, poza pieszczotami oralnymi [na ostatniej randce ten jeden raz] i poza tym zwykle obsciskiwanie sie. i wlasnie od ostatniego spotkania cisza. napisal ze jest na jakims "wyjezdzie" i nie ma bardzo czasu, jak wroci, napisze. prace ma faktycznie wyjazdowa, ale chyba nie na tyle, zeby nie skrobnac sms-a lub nie wykonac telefonu. trzeci dzien mija i null. na poczatku cholernie mu zalezalo, pisal, ze teskni, nalegal na kazde spotkanie, porywal mnie z pracy, a teraz? kiedy mi zaczelo zalezec, jemu przestalo. co ja mam o tym myslec i co robic?

Gość nikt nic nie napisze
? wierzyc w historie z praca?

Gość klopsikmopsik
może mu co nieco zaśmierdziało:/

Twierdzisz, że przestało mu zależeć bo zaledwie od trzech dni nie napisał? Może faktycznie jest zajęty.

Gość po prostu wyluzuj....
ja tez zawsze sie przejmowalam, jak facet dzien sie nie odzywal...juz czarne mysli ze ojej nie zlaezy mu, nie chce mnie, zdradza i czort wie co jeszcze...od kiedy podchodze do tego normalnie,tzn. ze rozne sa sytuacje i nie warto nerwy tracic jest wszytsko ok i uklada sie super....

Gość heh zapach byl tylko jego
on mnie nie piescil :P tez sie nad tym zastanawialam, ze kogos ma, ale byl w 100% czasowo dostepny, jak tylko udalo mu sie wymusic na mnie chwile czasu- byl juz pod domem, jak ja ustalalam czas- zawsze go mial. raczej spokojny, opanowany, domator, nie imprezowicz. kurcze, nie wiem, co mam myslec. nasze pa pa na koniec bylo nawet inne. niby zapytal, czy na pewno sie spotkamy i czy zechce mu towarzyszyc prz pewnej wizycie, ale juz pozniej cisza, nie dzwonil, chociaz zawsze po spotkaniu dzwonil, pisal.

Gość megalomania
a moj sie nie odzywał od piatku, dzis rano wyslal smsa i znowu cisza. ja zwariuje przez niego.,.. a twoj moze sie jeszcze odezwie.. długo sie znaliscie?

Gość dzieki Wam troche sie boje
ze narobie sobie nadziei ze sie odezwie,chyba zreszta juz wierze, a pozniej jeszcze bardziej sie rozczaruje

Gość megalomania
a, sorry, miesiac.. to w sumie nie tak krotko...

Gość po prostu wyluzuj...
pewnie na pracocholika trafilas...

Gość krotka znajomosc
zmienie nicka bo tamtego nie pamietam z wrazenia. moze za bardzo analizuje, ale moje przeczucie jeszcze mnie nigdy nie mylilo. jakos mam wrazenie,ze mnie kopnal w dooope za przeproszeniem. az zaluje ze za daleko sie posunelam na ostatnim spotkaniu.

Gość krotka znajomosc
kiedy ja zaczelam tesknic, chce sie przytulic, to on milczy. nie wiem, czy chce wierzyc w to,ze sie odezwie, bo boje sie pozniejszgeo rozczarowania. z drugiej strony nie chce by tak mnie potraktowal- juz koniec i tyle. w sobote napisalam do niego, odpisal wlasnie,ze od piatku jest wyjazdowy. zadnego nawet cmok, uzka i tak dalej, taki oficjalny ton. nie wiem, po co tak analizuje. zamiast miec w noie- napisze to ok, nie napisze- jego strata, to ja glupieje. nawet pisze chaotycznie jak kretynka

Gość krotka znajomosc
rozowy - dopiero teraz przecztalam stopke - woody allen :)

Gość krotka znajomosc
megalomania - a Wy sie dlugo znacie? jak to u Was wyglada? myslisz, ze jemu zalezy? jak Ty to czujesz?

Gość megalomania
8 miesiecy, zwiazek na odległośc, zawsze czuły i kochany (co nie znaczy ze sie nie klocilismy). czasami zdarzało mu sie nie odzywac 1-3 dni. a teraz to nie wiem co on odwala... http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4282782

Gość zimna jak lód laleczka...
ale zaraz zrobiłas mu loda po miesiącu znajomości i na dodatek bez seksu ? ja tez bym cie kopła w tylek i uznala za latwą . Pewnie zastanawia sie z iloma kumplami nie sypiaja robisz takie rzeczy :/ ja nie neguje tego zebys mnie ze nie zrozumiala sama zawsze czekam miesąc z seksem ale nie robie loda przy pierwszym razie !!! a juz napewno nie najpierw loda "/ obawiam sie ze cie skresli ... nawet mus sie nie dziwie :d

Gość zimna jak lód laleczka...
kopneła * miało bycrry jestem zmęczona ledwo widze na oczy :/

Gość Youlka
Komplikacje są po to by jeszcze bardziej je skomplikować żeby było co odkomplikować bo jak juz odkomplikujesz to znow sie przejmujesz że teraz juz nie masz czego skomplikowac wiec zaczynasz znow sie dołować-wniosek-klin klinem bez kminienia

Gość krotka znajomosc
hmmm, to calkiem sporo sie znacie. "w normalnych zwiazkach ludzie spedzaja wolny czas ze soba,albo chociaz odzywaja sie do siebie jesli nie maja czasu" - :(:(:( "Takie weekendowe milczenie to typowy objaw skoku w bok" zle sie dzieje, tez nie lubie takich sytuacji, jeszcze z racji na brak stazu nie mam zadnego poczucia pewnosci, stabilnosci. niby widzialam, ze mu alezy, ze sie stara, jak sie patrzy, jak niezdarnie wyrzuca z siebie, jaka jestem fajna, jak sie oniesmiela i jednoczesnie jakies wrazenie,ze chodzi mu o seks- nie wiem, moze przewrazliwiona jestem. metlik totalny. myslisz, ze u twojego to taki typ charakteru, takie podejscie?

Gość krotka znajomosc
zimna jak lód laleczka... - tez tak mysle i zaluje, naprawde, o seksie nie bylo mowy, jak mam okres nikt mnie nie zmusi, na pewno nie nikt z kim nie jestem w stalym zwiazku. duzo masz racji

Gość ppppodnoszeee

Gość megalomania
na pewno mojemu nie chodzi o seks, rzadko sie spotykamy, a jak juz pisalam w moim pytaniu gadamy (przynajmniej gadalismy..) na skype czy gg codziennie przez kilka godzin, wiec nie wiem po co mialby tracic czas... zakochalam sie jak glupia i teraz cierpie... tyle było rozmow na ten temat, juz nie chodzi o to ze sie nie odzywa, tylko o to że zignorowal moje prosby... widzisz u mnie ntyle staran, tyle czasu juz jestesmy razem, a tez w takich chwilach jak teraz nie mam poczucia stabilnosci.. trzymama kciuki ze twoj sie odezwie...

Gość krotka znajomosc
:( ale ja sie fatalnie czuje, jaka ja jestem glupia, jak sie nie nadajesz do szybkiego tempa krotkich znjomosci, to sie w nie nie pakuj, tyle razy to slyszalam, a i tak za daleko sie posunelam, teraz mam wyrzuty sumienia, czuje sie jak szmata, nie wiem, czy sie odezwie, a mi zalezy, czuje sie jakas zostawiona i najzwyczajniej w swiecie smutna placzliwie. do dupy. moze on nie zdaje sobie sprawy z tego,jak dla Ciebie to wazne?

Gość za duzo myslisz

Gość megalomania
nie wiem,wiele razy juz mu to mowilam.. a ty nie zalamuj sie. 3 dni to nie tragedia...

Gość krotka znajomosc
tylko do tej pory pisal codziennie prawie:(

Gość upppper upppper

Gość krotka znajomosc
no i milczy, Dziadyga za ktora tesknie

Gość skad ja to znam..
.."mój" też sie nie odzywa... cudnie:/