Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalkoo

Pomóżcie proszę..

Polecane posty

Gość kalkoo

Witajcie, mam pewien problem, mój mąż wpadł w złe towarzystwo. Ma pewnego kolegę, który bierze narkotyki, nie chodzi tylko o marihuane, ale kokainę i amfetamine, nie wiem co jeszcze. Co 15 min wciąga koks, mój mąż się z nim zadaje. Mi cały czas twierdzi że on nic nie bierze, jednak okazało się że mnie okłamuje. W oczy mi wpiera że tak nie jest. Dowiedziałam się od znajomej, która prosi bym nic nie mówil, obiecałąm że nie powiem. Co mam zrobić, ona widziała jak wciągali tak często do nosa kokaine, on go namawiał, a ten nie odmawiał . Nie chce się wydać, co mam robić, jak wyciągnąć go z tego towarzystwa, boję się że się uzależni muszę coś wykombinować, by przestał się spotykać z tym kolesiem, ale nie mam pojęcia jak;(

Rozmowa, jak bedzie mowil ze nic nie bierze, to zabierz go na testy to sie okaze. Moze przed testami zacznie sie wypierac ze tylko raz sprobowal itp. Nie pomoze to na policie anonimowo i tego jego kolege zgarna a Ty NIC nie bedziesz musiala zeznawac. Koka i feta to juz nie przelewki :s

Gość kalkoo
dziękuję, właśnie tak myślałam, tylko że mój mąż pracuje za barem, a ten do niego ciągle przychodzi, i namawia:(

Gość kraina spokoju
no to powiem ci ze masz nieciekawie mialam kiedys sasiadke, ta sama historia :( dzis maja 3 dzieci, on leje ja naokraglo, bo na haju przylazi do domu,juz ma dosc jej marudzenia i placzu dzieci placza bezprzerwy raz przyszla do nas pobita okrutnie, operacje miala na oko, bo tak jej wpieprzyl :( mysle ze powinnas sie gdzies wyprowadzic, porozmawiac z nim i zabrac go od tego towarzystwa

Gość czekoladajestpyszna
A od czego jest rozaniec i koronka do Bozego Milosierdzia...