Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0098080--098098

Wbrew pozorom bardzo duzo ludzi w Polsce nie uprawia seksu

Polecane posty

Gość 0098080--098098

wyciagajac wnioski z wielu tematow ma kafe moznaby rzec, ze dla wszystkich ludzi w Polsce regularny seks czy to ze stalym partnerem czy niekoniecznie, to rutyna. Od siebie moge powiedziec ze obracajac sie w kregach studenckich (i nie jestem jakims studentem dziwakiem albo nieudacznikiem wrecz przeciwnie ;) ) i wbrew obiegowej opinii, widze jak wielu moich kumpli, kolezanek (zdecydowana wiekszosc circa 80%) po prostu tego seksu nie uprawia. Owszem zdarza sie ze ktos byl w wiazku np 2 lata temu i mial partnera, partnerke przez np rok dwa, ale nawet wtedy doszlo moze do zaledwie kilku zblizen. Ciagle spotykam jedynie ludzi ktorzy nie maja aktualnie zadnego partnera, a o "przypadkowe" kontakty seksualne wcale nie jest tak prosto jak to sie wiekszosci marzycieli na kafe wydaje;) jakie sa Wasze opinie??

Gość Youlka
uprawiac to ja mogę pietruszkę!

Gość giedroyc
nie uprawiam i moja zona też nie ale rozwód niedługo

Wyciągając wnioski z lektury kafeterii możnaby rzec, że seks uprawiają tylko kobiety i nieliczna grupa bogatych przystojniaków :o

Gość korjonos hehehe
:classic_cool:

Gość BNB ma jednak niezle te swoje
teksciory :D

Tak to już jest. Statystycznie, gdy jest grupa 10 kobiet i 10 mężczyzn to : 1. 1 mężczyzna i 1 kobieta są w zwiazku szczęśliwym 2. 1 mężczyzna i 1 kobieta są w zwiazku nieszczęśliwym (on zdradza -patrz punkt 3 i 6) 3. 2 kobiety to kochanki (patrz punkt 2) 4. 1 mężczyzna i 1 kobieta są w zwiazku nieszczęśliwym (ona zdradza -patrz punkt 2 i 5) 5. 2 mężczyzn wyrywa co chce (patrz punkt 4, 6 i 9) 6. 2 kobiety puszczają sie z kim popadnie (patrz punkt 2 i 5) 7. 1 kobieta jest sama bo ma cos z glową 8. 1 kobieta jest sama bo jest bardzo brzydka 9. 2 kobiety łudzą sie, że "kocha" (patrz punkt 5) 10. 5 mężczyzn to brzydkie i beznadziejne prawiczki.

Gość vvvvv
odwalilo ci

Gość 100 procentowy gej
a ja nie lubie zapładniac kobiet, a chlopaków się nie da CO ROBIC!!!

" Tak to już jest. Statystycznie, gdy jest grupa 10 kobiet i 10 mężczyzn to : 1. 1 mężczyzna i 1 kobieta są w zwiazku szczęśliwym 2. 1 mężczyzna i 1 kobieta są w zwiazku nieszczęśliwym (on zdradza -patrz punkt 3 i 6) 3. 2 kobiety to kochanki (patrz punkt 2) 4. 1 mężczyzna i 1 kobieta są w zwiazku nieszczęśliwym (ona zdradza -patrz punkt 2 i 5) 5. 2 mężczyzn wyrywa co chce (patrz punkt 4, 6 i 9) 6. 2 kobiety puszczają sie z kim popadnie (patrz punkt 2 i 5) 7. 1 kobieta jest sama bo ma cos z glową 8. 1 kobieta jest sama bo jest bardzo brzydka 9. 2 kobiety łudzą sie, że "kocha" (patrz punkt 5) 10. 5 mężczyzn to brzydkie i beznadziejne prawiczki." nic tylko wkleić w stopkę :D

Gość gość
EwZgBOxOBvxakORqYRhp2CZ5

Gość gość
Po co podnosisz stare tematy ?