Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pamiętniczka

Jakie pamiątki zostawiacie dla swoich dzieci z okresu ich niemowlęctwa?

Polecane posty

fryderika... no wyobraz sobei ze corka np bedzie mogla wziac to dla swojej lalki :) wystarczy pomyslec, a moim zdaniem to normalna pamiatka... nie masz sie czego czepiac? ;) oczywiscie moze lepiej jak jeszcze do pukla wlosów kikut pępka zostawie na pamiatke :P

ja mam album, który prowadzę od pierwszych tygodni ciąży; są tam zdjęcia z brzuchem, karta ciąży, wyniki badania połówkowego no i oczywiście zdjęcia z USG. Po urodzeniu syna doszły jego zdjęcia, opaska z rączki, wymiary, pierwsze ważniejsze wydarzenia i pewnie dojdzie jeszcze kilka rzeczy. Z rzeczy póki co zostawiłam pierwsze malutkie body i skarpetki. Zapewne zostawię jakąś grzechotkę i smoczek...

Gość Wampirzyca_1996
Nie kikut tyko klamrę od pępowiny Nie śmierdzi I wytrzyma latami

Gość gość
Słuchajcie - a która z Was celebruje swoje pamiątki z niemowlęctwa? Dziecko nie ma sentymentu do np. ubranka jeśli nie pamięta czasu kiedy je nosiło. Lepiej róbcie zdjęcia wspólne, rodzinne - jako pamiątka wspólnego życia, bo to dla dziecka będzie kiedyś ważne a nie zużyty smoczek.

Gość gość
Nic mam tylko w albumie z zdjęciami opaskę z rączki z szpitala.

Gość gość
Mam dużo rzeczy , dzieci 2 w wieku 4 i 2 lata , mam 2 spore kartony dla każdego z dzieci osobny , wkładam nawet czasem gazetkę ulotkę ze sklepu :)))) Będzie co oglądać kiedyś tam :)))

Gość gość
Zupelnie nic,tylko zdjecia..

Gość gość
strup z odciętej pępowiny :O Obrzydliwe :O Zęby? Jesteście nienormalne.

Gość Lulka_Kulka
Ja sama mam własny pępuś. Dostałam na 18-tkę i wgl się nie brzydzę. Przecież to trochę tkanki matki a trochę waszej. Ogarnijcie się

Fotografie z usg, opaska ze szpitala, ubranko ze chrztu. Z calym szacunkiem, ale obciete wlosy czy test ciazowy (czyt. mocz) - za przetrzymywanie takich rzeczy powinno sie ponosic jakies kary. To jest delikatnie mowiac niehigieniczne. Kilka moich kolezanek rozczula sie nad takimi "podarkami". A dziecko i tak to wyrzuci, bo co ma z tym zrobic? Fu!

Gość gość
Madoro wczoraj co zlego we wlosach? pzreciez bywaja peruki z prawdziwych wlosów.

Gość gość
Po co dziecku stary zasuszony kikut,wlosy,test ciążowy.. No powiedzcie po co?? A juz szczegolnie widzę jak wasi synowie sie tym jarają :-(

Gość gość
Brrrr......az mnie ciary przeszły :-\