Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmęczona jak nigdy

Czy jestem niewdzięczna?

Polecane posty

Gość zmęczona jak nigdy

Moja koleżanka kiedy się spotkałyśmy ostatnio a nie widziałyśmy sie od czasów studiów powiedziała mi: -Jeszcze się nie pobraliście? Wynajmujecie? A my z misiaczkiem mamy własne mieszkanie, małe bo 3 pokoje ale chcemy się budować- to mnie dobiło. Mam 26 lat i muszę sama zarobić na ślub. Nie ma mi go kto za sponsorować. Chciałabym żeby mi na wszystko dawali rodzice ale zawsze jak chciałam coś mieć musiałam na to zarobić. Na studiach jechałam na sypendium a teraz jak straciłam pracę to haruje wieczorami sprzątając w prywatnej klinice:o Czuje się jak ofiara losu, wiem, że żadna praca nie hańbi ale szlag mnie trafia jak widzę na ulicy wypiżdźone koleżanki pchające wózki z lśniącymi obrączkami które mają własne mieszkania i kasy jak lodu. Dlaczego ci którzy pracują nie mają nic a innym wszystko przychodzi tak łatwo????????

Gość linka87
Powiem Ci tylko tyle że życie jest tak niesprawiedliwe że czasami to aż sie płakać chce... ale trzeba być twardym i się nie poddawać może kiedyś los się do Ciebie uśmiechnie...

Gość ciesz się tym co masz
Ja ostatnio tak spotkałam koleżankę ze studiów, to mi się chwaliła jaka to ona ma cudowną prace bo misiaczek jej załatwił, ze niedługo kończą mieszkanie, bez kredytu oczywiście, że za rok slub i takie tam. Niedawno spotkałam jej brata i się dowiaduje że to mieszkanie które kończyli wtedy budować to strych u teściów i po pół roku mieszkania tam wróciła do domu, ślub miał być w sierpniu i nie było. Druga kumpela mi się w sierpniu chwaliła że niedługo dostaną klucze do mieszkanka centrum Warszawy, ale już się nie przyzna do tego że facet ją bije (na własne oczy widziałam). nikt ci się nie pochwali raczej że mu się źle w życiu dzieje a raczej tym że mu się dobrze dzieje, a raczej nie może byc tak żeby ktoś był mega zadowolony ze swojego zycia. Ja narzekam na finanse ale z dwojga złego wole problemy finansowe.

Gość dhgyrvurfvorf
nie pierdolcie głupot pieniądze rządzą światem i będą rządzić, mając pieniądze masz szczęscie,lepiej mieć pieniądze i żyć bez miłości niż ich nie mieć i też żyć bez miłości bo ona nie istnieje tyle w temacie ide uwalić się spać papa