Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kernel.

Nie ma czegoś takiego jak piękna kobieta ani czegoś takiego jak brzydka kobieta.

Polecane posty

Gość kernel.

Prawie każda piękna kobieta, to tak naprawdę kobieta zadbana. Posiadająca makijaż, odpowiedni ubiór. Gdyby ją tego pozbawić, ubrać w luźny dres, umyć makijaż, kiedy pokazałyby się krostki na twarzy a oczy nie byłyby podkreślone stałaby się brzydka. Podobnie prawie każda tak zwana brzydka tak naprawdę jest najczęściej niepewna siebie, co za tym idzie nie dba o siebie, nie maluje się, nie ubierał seksownie. Gdyby o siebie zadbała na pewno przyciągałaby mężczyzn. Mówię w obu przypadkach prawie, bo są wyjątki w obie strony. co o tym sądzicie? Pewnie powiecie, że nie odkryłem Ameryki:) Zgadłem?:)

Gość
tak a to prowadzi to faktu że faceci sa ładniejsi, bo bez makijazu nie straszą po notzach

Gość ghujikol
ja uwazam, ze ladne jest to co z miare zadbane- ale tez nie zawsze, a piekne jest to co jest naturalne, nawet gdy jest nie zadbane !!! Ilez to jest takich dziwczyn"zrobionych" solarium, ulozone,pofarbowane wlosy, tipsy, odpwoiedni stroj, makijarz - ojjj pelno tak, takie przyciagaja uwage, ale czy tak naprawde sa takie ladne ???- przewaznie jakby sie dobrze przyjrzec to nie ;/ A gdyby pozbawic ich wszystkich dopiekszaczy to co ... chyba by sie pozbaialy, zakladalayby folje na glowy ! A ile ejst takich szarych myszek, ktore bez tego sa bardzo aldnymi kobietami, albo sie nie maluja, albo robia to naprawde delikatnie na co dzien, i nie wstydza sie swoich minimalnych niedoskonalosci jak. np, syfek. Maluja sie napewno okazyjnie. To sa ladne i naturalne piekne kobiety. Szkoda tylko, ze faceci nie potrafia odroznic, kobiety zrobionej od kobiety naprawde ladnej samej z siebie

Gość kernel.
Kobieta bez makijażu i z krótkimi włosami po prostu o wiele mniej odróżnia się na twarzy od mężczyzny. To długie włosy, makijaż baaardzo duuużo dają

prawie.... niektore kobiety i bez makijarzu sa ladne wiec tu nie o "przystrojenie" chodzi, ale fakt ze faceci zadbana kobiete uwazaja taka brzyudka czy nie brzydka ale taka ktora ma makijarz, ladnie jest ubrana i pachnie na kilometr, ta druga rzecz o ktorej wspomnial autor w topiku to wlasnie o piekno chodzi kotre kobiety maja od natury a ktore nie

Gość
oj błądzisz... z kaszalota nie zrobisz piękności, tym bardziej, że nikt nie chodzi w makijażu 24/7 :o

Gość hgjk
no nie powiedzilabym, sa jescze piersi, nogi, oczy, usta, same rysy twarzy. To tylko niektore kobiety moga nam przypominac mezczyzne, tak jak i niektorzy emzczyzni moga przypominac nam kobiete . Deczko krzywa masz ta teorie

Gość kernel.
Bo jednak ta szara myszka, która - zgodzę się jest naprawdę ładniejsza a jeszcze ładniejsza mogłaby się stać gdyby bardziej podkreśliła urodę - robi wrażenie mniej ładnej i seksownej od tej zadbanej, nawet nieładnej. Z resztą do podkreślenia walorów twarzy dochodzi jeszcze podkreślenie walorów figury, co w ogóle już powoduje oddziaływanie na instynkt mężczyzny a nie trzeźwe myślenie. Taka jest prawda

Gość nieznana i nielubiana czesc
Agnieszko znów nocka w pracy?:) dawno Cie nie widziałąm 🌻

Gość kernel.
Powiedziałem, że tylko twarz mniej się różni od twarzy mężczyzny. Celowo to podkreśliłem. Całe ciało i jego kształty zdecydowanie odróżniają większość kobiet od większości mężczyzn. Ja nie mówię o samej urodzie ale o EFEKCIE. Np dlaczego w kręgach katolickich na pierwszy rzut oka są prawie same brzydkie lub niezbyt ładne dziewczyny? Bo one praktycznie się nie malują a i ubierają się może nie w worek ale i nie jakoś seksownie

Gość vguhijk
jesli facet docenia kobiete naturalna to znaczy, ze naprawde ma gust , te zbytnio przesadzone to tylko dla poklasku - a tak kobiety sie nie traktuje . Jest wiele kobiet ktore bez makijarzu potrafia wygladac o niebo lepiej niz ta w makijarzu i potrafoa je bardzo mocno przytlumic :) ale to trzeba zauwazyc :) No a jakby ta jescz podkreslila urode to tamta chyba by pekla z zazdrosci

Gość kernel.
-->tym bardziej, że nikt nie chodzi w makijażu 24/7 No właśnie i dlatego wiele dziewczyn, które wydają się być najładniejszymi i robią największe wrażenie, kiedy się je pozna, potem...boleśnie rozczarowują

Gość ijkopl
no spoko ja o samej twarzy tez napisalam, ze da sie odroznic kobieca od meskiej , tylko w wyjatkowych przypadkach jest inaczej ;] obie glowy moga byc nawet lyse

Gość vhjuikol
heheh a no ;/ ja sie chyba zaliczam do tych brzydkich ;/

Gość kernel.
Z moich obserwacji wynika, że właśnie tak naprawdę pięknych kobiet jest niewiele. W większości dostrzegam to upiększenie

Gość
ano nocka :D nie widać mnie, bo mnie tutaj praktycznie nie ma :) tzn. w ciągu ostatnich paru miesięcy byłam może ze 3 razy :p

Gość vbn
jak to dobrze, ze was nie znam

dla mnie kobieta jest piekna jesli po przebudzeniu z rana patrzac na swoje odbicie nie krzywi sie tylko widzi ze jest okey kada kobieta powinna zadbac o cere itd zeby czuc sie piekna bez makijarzu, ja lubie chodzic bez i wcale nie czuje sie brzydka, czasami tylko uzywam

Gość kernel.
W zasadzie to może powinienem powiedzieć trochę inaczej. Niby to samo ale inaczej ujęte. W przypadku większości przeciętnej urody kobiet właśnie bardzo dużo zmienia makijaż itp. Często nawet jak się kogoś słabiej zna to aż można nie być pewnym czy to sama osoba. Oczywiście jeśli widujemy ją i w makijażu i bez. Jest przecież też część przeciętnych dziewczyn, które się jednak nie malują praktycznie wcale. Może to dlatego prawie każda panna młoda jest ładna, bo nawet taka ,która się nigdy nie maluje w ten dzień po tym, że jest szczęśliwa to się jednak praktycznie zawsze umaluje No i jest jakaś niewielka grupa tych, które są piękne bez niczego a także te, które są tak brzydkie, ze im nic nie pomoże, bo będą wyglądały co najwyżej groteskowo

Gość vbn
generalnie 80% populacji jest debilami niewartymi mojej uwagi, ewentualnie egoistami, ignorujacymi mnie, tak jak ja ich

ta miss ladna dziewczyna ale na miss trzeba byc piekna a ona raczej sie az tak bym powiedziala to nie wyroznia

Gość kernel.
ta miss, jak by ją umyć stałaby się najbardziej przeciętna dziewczyną. Nie takim potworem jak doda bez makijażu tylko przeciętna:)

Gość kernel.
-->egoistami, ignorujacymi mnie Masz na myśli to, że nie podobasz się facetom?...hmmm A dbasz o siebie czy jesteś załamana, zbuntowana i wstydzisz się, więc o siebie nie dbasz?

Gość iuli-0i
vbn- skoro ty ignorujesz ludzi, to nie dziw sie ze oni ignoruja ciebie ;] mnie ignorowaly moje kolezanki, zawsze jak sie spotlaysmy to nie dopuszczaly mnie do glosu, albo wcinala sie ktoras, a ja juz siedizlam cicho., teraz ja je totalnie zlewam ;] po co ja im , poczulam sie niepotrzebna, wiec po ha mam sie z nimi kumac ;]

popatrzcie jakie to piekno: ona ma ladne zadbane wlosy biale zabki pewnie wybielane szczupla figura pewnei silownia itd............... gdyby kazda przecietna dziewczyna kazda z nas zaczela tak dbac to bysmy wszystkie mogly zostac miss :) 🖐️