Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tussiak

Gdzie poznajecie fantastyczne, mądre i interesujące słowa ?

Polecane posty

Gość Tussiak

Czasami jak z kimś rozmawiam rzuca do mnie taki hasłami ze padam do kolan Większosc ludzi nie operuje nimi w ogole, ja nawet nie wiem co znaczą wstyd sie przyznac:( Skad sie to bierze? Sa jakies slowniki z takimi slowami ?

Gość ODPOWIEDZ JEST PROSTA
CZYTAJ KSIĄŻKI, A POZNASZ BOGACTWO SŁÓW - PODSTAWA.

Gość po nawiam pytanie

Gość małaprzemądrzałą
Na pewno nie na kafeterii...

Czytaj dużo książek. Literaturę piękną, naukową. Po pewnym czasie sama zaczniesz mimowolnie posługiwać się bardziej wyszukanymi słowami, poprawi się Twoja składnia etc. PS. To, że ktoś rzuci 'mądre' słowo, wcale nie sugeruje, że zna jego znaczenie :D

A ja stwierdzam niesamowitą zawiłość w tej niespointowanej wypowiedzi autorki topiku...🖐️ a wracając do meritum to finalizując sprawę dochodzimy do konkluzji iz ewenement jest ewidentym paradoksem destruktywnej rekapitulacji skoligaconej z adekwatnymi arkanami pryncypialnej apoteozy..:) to dobre "Średnica promienia zakrętki osi docisku piasty mimośrodu sworznia centroidy lepkości dynamicznej wałku oporowego przepływu naddźwiękowego hydrolizy dopełnienia dzielnika masy fotodiody granitolu naprężenia impedancji i hartowności kompresji jednomianu jaskrawości stożka oporu elipsoidy kątownicy elektryzacji obiegu obrotowego pryzmatoidy obiegu zewnętrznego resublimacji naporu stycznego teflonu objętości krytycznej graniastosłupa wynosi zawsze 1." :classic_cool:

A ja stwierdzam niesamowitą zawiłość w tej niespointowanej wypowiedzi autorki topiku...🖐️ a wracając do meritum to finalizując sprawę dochodzimy do konkluzji iz ewenement jest ewidentym paradoksem destruktywnej rekapitulacji skoligaconej z adekwatnymi arkanami pryncypialnej apoteozy..:) to dobre "Średnica promienia zakrętki osi docisku piasty mimośrodu sworznia centroidy lepkości dynamicznej wałku oporowego przepływu naddźwiękowego hydrolizy dopełnienia dzielnika masy fotodiody granitolu naprężenia impedancji i hartowności kompresji jednomianu jaskrawości stożka oporu elipsoidy kątownicy elektryzacji obiegu obrotowego pryzmatoidy obiegu zewnętrznego resublimacji naporu stycznego teflonu objętości krytycznej graniastosłupa wynosi zawsze 1." :classic_cool:

Gość grizellkaa
w czasie rozmowy:) A to zależy od rozmówcy:)