Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 17nastkaaa

spełniam jego kryteria-odpisać?

Polecane posty

Wydaje mi się, że facet zrobił sobie zdjęcia w jakimś sklepie meblowym , bo większość regałów jest pusta.

"Dlaczego na każdym zdjęciu ma tę samą twarz, tzn. minę???" - bo to tatuaż :classic_cool: Facet podłożył się fotką z samochodem na jakimś nędznym parkingu a nie na tle swojej posiadłości :P

on chyba w jakimś muzeum te foty robił :D kuchnia i puste półki :D słuzby nie ma :D i futra po mamie :D

Gość bukaa
39 lat to ten facet miał dawno temu. Cały ten dom (jeżeli jest jego) jest ohydny. Typowe lokum tzw. nowych Ruskich, bez gustu i tandetne. Chciałabyś się z kims takim zadawać?

NIE PISAĆ: dziewczyny z manią wielkości, uważające się za pępek świata, szwędające się nieudacznice, odrzuty rynku lekarskiego, LUDZIE O NIETRADYCYJNEJ ORIENTACJI, zawistni idioci, których dyskusje, porady i pytania tu nikomu nie są potrzebne. Komentarzy nie zostawiać - nie interesują mnie. Nie oferować ciała na sprzedaż. Pisać tylko na temat, zwięźle, rozwlekłych biegunek słownych czytać nie będę. chyba się skuszę :D

Gość gitarra
oj tak ... pieniądze szczęscia nie dają :D:D:D hahha z twarzy to wyglada jak specjalista od mokrej roboty, z postury ratlerek - w sam raz do pałacu o wnętrzach spełniających normy garażu jesli chodzi o wysokosc ;) przynajmniej o te żyrandole kryształowe nie pierdzielnie sie w czajnik :classic_cool:

Gość ciekawe wymagania jesli
chodzi o wiek dziewczyny.... :o

Gość ja pierdziele....
w głowie mi się kręci od tej pstrokacizny :P