Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AdriankaBialystok

Jak zmniejszyć laktacje

Polecane posty

Gość AdriankaBialystok

Mój dzidziuś od początku był karmiony butelką bo był w inkubatorze. Teraz nie chcę piersi. Płaczę po moim mleku ma wzdęcia wogóle się nie najada co godzinę się budził a ja padam na pysk więc zdecydowałam się na butelkę. Czy macie jakieś sposoby na zmniejszenie latacji .To pierwsze dziecko ciągle muszę ściągać pokarm ciągle się ze mnie leje.

Ja dostałam tabletki hormonalne od gin na recepte na zasuszenie. Mozna pic tez szałwie, poczytaj o tym na necie, w google poszukaj o szałwi. Sciagac powinnas zebys nie miala zastojów, ale tak z wyczuciem, bo jak bedziesz sciagac "do konca"' to takie bledne koło bo naprodukuje sie tyle samo albo i wiecej, wiec sciagaj, ale tak jakby "nie do konca"

te tabletki nawet jeszcze mam, nazywaja sie Bromergon. Moze ktos Ci wypisze recepte na nie

acha no i brałam pół tabletki rano i pół wieczorem góra tydzien, dłuzej polozna mi nie kazala. Z reszta ja juz wczesniej przestałam je brac, bo o wiele pokarm mi sie zmniejszyl, pozniej stopniowo sam zanikal, ale juz nic nie odciagalam

Gość a spróbujjjjjjjjjjj
ściągać swoje mleko i karmić go z butelki.Będziesz wiedziała dlaczego sie nie najada,może po prostu mleka jest mało.A może butelka już mu bardziej pasuje niz pierś.Szkoda mleka jeśli je masz.Szczególnie dla teakiego maluszka z inkubatorka.Powalcz:) Ja mam tak samo.Ściągałam miesiac ,teraz maluch je pierś aż miło:)