Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xeniaaa

dla kobiet w każdym wieku.

Polecane posty

No i juz nie mam chlopaka:( ehhh za to ze nie przyjechalam mnie zostawil...:( moze lepiej nie miec....

No i jestem sama.......:( przez to ze nie pojechalam do chlopaka on mnie zostawil.....:( normalnie super.......

Gosciu to,że Cię zostawił powinno dać Ci do myślenia.Widocznie to nie było to.Nie zależało mu za bardzo.Lepiej teraz niż jakby zaczęło Ci jeszcze bardziej zależeć.Głowa do góry:) Martwię się gdzie jest Witosia,kupę czasu tu nie zaglądała:( U mnie to tak sobie.Jak ma być.Czekam na wieści od mamy co z dziadkiem,bo pojechali na onkologię.Ja na początku się rozklejałam,a teraz jestem twarda.Trzeba dać i dziadkowi i babci oparcie,więc nie możemy się poddawać.Boję się co będzie, bo przerzuty to poważna sprawa. Wczoraj było 100 dni do ślubu,więc trzeba się trzymać,żeby dziadek hulał na weselichu. Jak się Xenia czujesz> na kiedy masz termin?

Witam Was:) jakos nam sie tutaj ostatnio same smutki skumulowaly:(:( reedsowa trzymajcie sie -trzeba wierzyc ze wszystko sie ułoży:)trzymam kciuki.... gosciu to nie byl facet dla ciebie skoro zrezygnowal ze zwiazku z tkiego powodu.napewno znajdziesz sobie chlopaka ktory dla ciebie zrobi wszystko,nie ten jeden na swiecie.ja tez mowie-"głowa do gory". kochana termin mam na pazdziernik:):) juz oswoilam sie z ta mysla i ciesze sie jak szalona:):) szkoda tylko ze A.troche mniej:(:( nie planowalismy tego wszystkiego i moze dlatego?zreszta on nie chcial nawet slyszec jak wczesnie sugerowalam ze moze by tak jeszcze raz..... tylko czuje sie okropnie:(i jestem ciagle potwornie zmeczona.... nawet imie juz wymyslilam narazie ono zwie sie-"okruszkiem".....:):) a potem sie zobaczy;)

Gość witosia
Witam was dziewczyny. zyje zyje i mam sie niezle.przepraszam ze tak dlugo mnie nie bylo ale poprostu musialam na jakis czas wyjechac,nie mialam tam neta i dlatego sie nie odzywalam.milo ze tak sie o mnie martwilyscie.naprawde milo mnie to polechtalo. ale widze ze mam spore tyly tutaj.sporo sie wydarzylo.Xenia bardzo sie ciesze i gratuluje.nie martw sie zle samopoczucie z czasem minie a szczescie pozostanie na zawsze. zajrze do was jutro i obiecuje zdac szczegolowa relacja z mojej nieobecnosci.pozdrawiam was goraco i musze przyznac ze sie za wami stesknilam.

No nareszcie jestes.naprawde myslalysmy ze puscilas nas w odstawke:):) Nie musisz nam sie tlumaczyc,grunt ze juz wrocilas bo malutko nas tutaj jest:( dziekuje za gratulacje:):)ja tez sie ciesze:):)i naprawde nareszcie to do mnie dotarlo....

Gość witosia
No to ladnie.ja wrocilam to wyscie zniknely. ja zrobilam sobie taka mala przerwe od wszystkiego i pojechalam do siostry do Szwecji.wzielam ze soba najmlodsza pociecha i polecialysmy.nie macie pojecia jak tam jest pieknie.odpoczelam jak nigdy a pozatym siostra wlasnie sie rozwodzi wiec przydala jej sie pomoc i wsparcie psychiczne.nie bede sie rozpisywac ale powiem wam ze moj szwagier okazal sie najgorszym draniem jakiego swiat nosil. niestety moj pobyt nie mogl sie juz dluzej przeciagac i zmuszona bylam wracac. to tyle na temat mojego wytlumaczenia....obiecalam to napisalam. Xenia a jak Ty sie teraz czujesz?wiem z doświadczenia ze te pierwsze miesiace sa najgorsze,staraj sie duzo odpoczywac i pamietaj zeby nie jesc swinstwa. Reedsowa a co tam u Ciebie? no kurcze dlaczego tutaj nie zagladacie.ja myslalam ze nadrobimy ten czas co mnie nie bylo a tu klapa.

Gość Marieta.
Witajcie kobietki :) Jestem szczęśliwą mężatką mam 29 lat ;) . chętnie założę sobie z wami taki lejdis club :) heheheh

Gość witosia
No to witaj w babskim klubie Marieto.Pewnie juz sobie co nieco o nas poczytałaś.Jesli chcesz sie dołączyć to zapraszamy,może chociaz dotrzymasz mi towarzystwa bo te topikowe kobietki cos ostatnio troche nawalaja. Wiecie co kochane zastanawiam sie co z Xenia.Nie zdarzalo sie zeby tak długo sie nie odzywala.Kurcze jakos mi ta dziewczyna spac nie daje ale nie wiem o co mi konkretnie chodzi.To wkacu jej topik i starala sie za wszelka cene zeby przetrwal a teraz glucho. Reedsowa jak ja gdzies zlapiesz to powiedz zeby cos tu napisala. Ech chyba bredze bo juz taka godzina,ale postanowilam ze zajrze bo moze ktoras byla. Zmykam do R.bo juz smacznie chrapie..Dobranoc dziewczyny. I żeby jutro wszystkie mi tu zajrzaly-zrozumiano(oczko).Pa.

eee napisałam i mi się skasowało:( Ja jestem pochłonięta pazurkami i super ksiażka:) poza tym K ma wolne przymusowo więc wiecie:) Dziś zaczynam 3 dzień diety i juz mam 2 kg mniej:) czekam na oklaski:) Z Xenia wszytsko ok,tylko zabiegania dziewczyna jest:)

Gość witosia
witam.widze ze moja wczorajsza bura przyniosla efekty. nareszcie jakis odzew.a wlasnie jak tam interes z pazurkami? robilas juz komus obcemu,i jak widzisz sie w tym biznesie?

Gość witosia
Czesc.ani mi sie sni chocbym miala sama tutaj pisac.no ale tak na serio to co sie tutaj dzieje?reedsowa dlaczego nie zagladasz do nas a o xeni nie wspomne..... dziewczyny musimy wziasc sie w garsc i poddzwignac temacik. co tam u was ciekawego ostatnio?u mnie jak zawsze dom,dzieci i tak ciagle.juz powolutku wtapiam sie w te rutyne.no nic to nie bede biadolic.u siostry troche zregenerowalam sily i zupelnie inaczej sie czuje,chociaz atmosfera wcale nie byla tam taka fajna.w sumie to gdzie jest fajna skoro dwoje ludzi sie rozwodzi...

Hej wam :) kiedy ja tu bylam :P jej.... co tam slychac ? ja jestem troche zaganiana.... szkola.... nauka.... nauka.... szkola.... ale juz nie dlugo... jeszcze miesiąc a potem matura:D i jeszcze tak kochana matka:P ehh:) buziaki :**

Gość caryca1
Cześć dziewczynki, można się przyłączyć?

Gość witosia
jasne ze kazdy moze sie przylaczyc. gosciu faktycznie dawno cie tutaj nie bylo,napisz troche wiecej co u ciebie. Do caryca1...napisz nam cos o sobie wiecej.

Hej Kobietki:) moze mi coś poradzicie w sprawie chlopaka a raczej to nieznajomego;p heh więc tak..... autobusem ktorym jeżdze jeździ taki przystojny kierwoca :D jest jakies 3 gora 4 lata starszy odemnie.... zawsze się usmiecha i wgl.... nawet zatrzymuje mi się kolo domu:D chcialabym na niego jakoś zwroci uwage jednak jestem niesmiala troszke i za bardzo nie wiem co mam zrobic:) weźcie coś poradzcie co:)

Gość witosia
Dobry wieczór.dopiero teraz zagladam bo ostatnio zaganiana jestem...nareszcie wiosna przyszla i staram sie z mala coraz wiecej czasu spedzac na dworze,a na dodatek R.teraz chwilowo pracuje w domu wiec mam ograniczony dostep do komputera.. Gosciu ja ci chetnie poradze,bo wkacu dziewczyny ostatnimi czasy daja taka plama ze az wstyd w tym nasza zalozycielka. jesli on naprawde jest taki fajny i zatrzymuje ci sie kolo domu to rozwiazanie masz wprost podane na tacy moja droga,zaproponuj ze w ramach wdziecznosci za to ze nie musisz isc z przystanku do domu,zapraszasz go na kawe.facet musi zalapac aluzje,bo jesli nie to znaczy ze jest juz zajety.powinno zadzialac.powod masz znakomity. no i napisz koniecznie jak ci poszedl podryw. Reedsowa,Xenia co z wami dziewczyny.jesli nie chcecie pisac z nami to dajcie chociaz znak zycia. dobranoc wam.

Gość baśka-ta co sie zna na facetac
czesc wam.pozwole sie wtracic.ta pani ktora ostatnio pisala ma racje.facet bedzie twoj jak potrzepoczesz troche rzesami i udasz ze jest madrzejszy od ciebie,jednym slowem dasz mu sie wykazac:Dzapros go na piwo i jesli sie zgodzi nakrecaj sytuacje:p:p piszesz przeciez ze sie toba zainteresowal to do dziela kobieto.nie czekaj az wydasz mu sie zachukana i nudna bo znajdzie taka ktora nie bedzie sie wahac.powodzenia!!!!

ja jestem zaganiania.Bo nie dość,ze pazurki,to jeszcze nam się trafiło mieszkanko do wynajmu:) a żeby nie było za dobrze,to K musi szukać nowej pracy,bo u siebie ma zastój i możne pracować za kilka dni albo za 3 miesiące,wiec trzeba szukać czegoś nowego. Xenia na razie musi odpocząć,poukładać sobie wszystko.Jak zajrzy kiedyś możne sama Wam powie jak zechce. Z ta kawa dziewczyny świetny pomysł:)

Hej wam wszystkim :) dziś jakoś nie mialam smialości go zaprosić na kawe..... a jak juz wracalam do domku to on nie jechal... ale za to rano.. mialam miejsce zajęte ;p nie bylo miejsca dla nikogo a dla mnie tak:D polożyl kótke a potem ją wziol;p i to jeszcze przy nim;p on tez jest taki niesmialy...a ja nie za bardzo wiem jak z nim zacząć rozmowe... bo tak w autobusie to kazdy się patrzy..... dziś tez się gapil kazdy jak on wziol kurtke i powiedzial " prosze tu ma pani wolne proszę siadać" a ja glupia powiedzialam dziękuje zamiast rozkręcić rozmowe....

Gość witosia
no i nareszcie zaczyna mi sie podobac,bo jest nas coraz wiecej. Reedsowa witaj po przerwie.a co z tym mieszkaniem wynajeliscie wlasne?No to nareszcie bedziesz miala swiety spokoj.nie patrz na nic tylko wynajmuj.ja wiem ze dokucza brak pieniedzy,ale kochana wiesz ze to u wszystkich jest cieniutko.ten chol*** kryzys chyba dopiero przybiera prawdziwe oblicze.u mnie tez nie lepiej-ciagle na cos potrzeba.teraz zrobilo sie cieplo i musze dla calej rodziny kupic buty.chodzilam dzis troche po sklepach ale ceny sa wysokie. A co z Xenia?teraz to mi stracha napedzilas.stalo sie cos?kurcze zdradz chociaz slowo bo nie zaznam spokoju.od czego musi odpoczac-rozwodzi sie ,tak?no to ladnie.nie ukladalo sie nie ukladalo i pewnie wreszcie czara sie przelala.szkoda tylko ze wlasnie teraz. faktycznie musi jej byc ciezko..ale to tylko moje przypuszczenia-nawet nie wiem czy sluszne. gosciu musisz sie odwarzyc.widac ze ten mezczyzna jest rowniez toba zainteresowany.szkoda ze dzis nie zaczelas rozmowy.mialas taka swietna okazja,ale rozumiem,jesli nalezysz do osob niesmialych to naprawde problem dla ciebie.pamietaj ze jesli nie zaczniesz probowac to nigdy sie nie dowiesz co by moglo z tego wyjsc.napewno pojdzie dobrze.tylko odwagi.

nie nie rozwodzi się.Wszystko Wam sama napisze jak bedzie gotowa i jak zechce.Mi nie wypada nic mowic.Odezwe sie jutro:)

Gość witosia
dzień dobry.no to ja juz nie wiem co sie stalo.ale masz racje,ze o nieobecnych sie nie rozmawia,dlatego nie bede o nic wypytywac. a jakie plany macie na dzisiaj?ja wybieram sie na zakupy.zupelnie z glowy mi wyszlo ze juz za tydzien swieta.nawet okien nie pomylam i musze porzadnie wziasc sie za robote. macie moze jakies dobre przepisy na salatki?ja umiem tylko tradycyjna jarzynowa a to juz sie troche przejadlo,takze bede wdzieczna za jakis przepisik. wiecie ja nie mam zupelnie pomyslu na te swiateczne menu. mniej wiecej zawsze jest jedno i to samo.a jak jest z tym u was?tez zawsze robicie takie same dania,czy zmieniacie co roku cos innego.ja ogolnie lubie gotowac,ale z nowymi przepisami troche cieniutko.szukalam w internecie ale nic ciekawego nie znalazlam. ok.zajrze potem a teraz dopijam kawe i uciekam.milego dnia.

czesc wam dziewczyny.przepraszam za nieobecnosc,ale poprostu mialam ciezki okres w zyciu i nie mialam glowy do pisania:(:(feralny przypadek sprawil ze mialam troche problemow....wybaczcie ale nie bede sie nad tym rozpisywac,bo nie jest to dla mnie przyjemne:(:( przeczytalam wszystko i ciesze sie ze witosi tak zalezy na przetrwaniu tematu:)szkoda ze powolutku zrobilo sie tutaj strasznie cicho. Gosciu jak poszla rozmowa??zagadalas wkacu do tego chlopaka? Obiecuje ze teraz bede do was regularnie zagladac.wkacu co innego mam do roboty.noge mam zagipsowana i ciezko mi gdziekolwiek sie ruszac:(wiec jestem przykuta do komputera.na dodatek chole****swedzi wiec ech.....ciezko naprawde..... Reedsowa przepraszam ze nie odzywam sie na gg:(podobno pisalas.nie martw sie juz mi lepiej..masz racje trzeba isc do przodu a zamartwianie sie nic nie zmieni:(tak widocznie musialo byc:(:(

Gość Marieta.
Witajcie kobity , coś długo mnie tu nie było :) ale to wszystko przez te świąteczne porządki he , wiecie jak to jest wszystko na głowie kobiety rano szybka kawka i do roboty po robocie sprzątanie i obiad a potem to padam jak kawka w tym tygodniu miałam dużo roboty i prawie w ogóle komputerka nie odpaliłam . Na domiar złego w środę doszedł mi jeszcze dentysta i niestety jestem skazana na aparat :/ . Załamałam się !! :( . Dobrze , że teraz pogoda się poprawia to do ludzi można przynajmniej wyjść ale dzisiaj znowu leje :( . Wczoraj było strasznie ciepłooo więc nawet płaszczyku nie ubrałam i ruszyłam do roboty dziś już oczywiście przeziębienie . ;/ Po południu na nogach ledwo stałam ! no ale musiałam się doguzdrać do garów i upichcić rosołek . Teraz już mam spokój i właśnie chyba sobie obejrzę ten program z Gesslerową :) Kuchenne rewolucje czy coś tam :) . Bo mężunio odpoczywa to co innego mi do roboty pozostało ? heheh . Piszcie tu kobity jak najwięcej :) Trzymajcie się ciepło :) OBY DO LATA HIHIHIHI :D

Witam dziewczyny w niedzielny wieczor:):) jak wam wekend mija?ja siedze w domku:P:P marietta napisz nam o sobie troche wiecej,my sie tutaj juz troche znamy i chetnie z toba popiszemy,no i oczywiscie zagladaj czesciej...bo inaczej nigdy nie dowiemy sie jaka jestes.napisz ile masz dzieciakow i wogole.

Hej! Może macie ochotę na kartę rabatową Oriflame, dzięki której kupujecie wszystkie kosmetyki z katalogu bez 30% marży, na dodatek macie możliwość zapłaty za nie w ciągu dwóch tyg od daty odbioru produktu.Karta nie oznacza faktu, że zostaniecie konsultantkami, tylko daje Wam możliwość kupowania taniej nawet jednego produktu ;) Chcecie? więcej info GG 9142008

Gość witosia
dzien dobry dziewczyny. tutaj ciagle ktos oferuje kosmetyki,a ja ostatnio dalam sie namowic na krem do twarz od jednej konsultantki.zaplacilam prawie 100 zl za dwa pudelka tego cudownego specyfiku a na drugi dzien po uzyciu dostalam takich krost ze myslalam ze mi blizny zostana.w zyciu nic z tego nie kupie.wole isc do apteki i dac nawet 300 zl byleby to bylo dobre. prawde mowiac sama nie wiem co mnie podkusilo. jak tam u was przygotowania do swiat?ja porzadkuje i czyszcze calymi dniami.szkoda ze zadna z was nie miala chwilki zeby podzielic sie jakims przepisem.trodno "tradycja rzecz swieta"wiec bedzie tradycyjnie. Xeniu nareszcie jestes.martwilam sie co sie z Toba dzieje a jeszcze jak Reedsowa napisala ze masz problemy to juz wogole. a wlasciwie to co sie stalo z Twoja noga?dlaczego masz gips?zlamana?to cos Ty kobieto wyprawiala?no i jak sie teraz czujecie-Ty i malenstwo?czy to aby mu nie zaszkodzi?moze to glupie ale ja przesadna jestem i zawsze uwazalam ze wszystko ma wplyw na dziecko. przepraszam was za bledy i wogole ale spiesze sie bo obiecalam ze dam dzieciakom w gre pograc i teraz stoja i przedeptuja z miejsca w miejsce i ciagle tylko mnie poganiaja. a tak wogole to dlaczego teraz tak malo tutaj piszecie? wszakze pozdrawiam was i caluje. Gosciu jak tam twoje podrywanie?jesli zajrzysz to napisz koniecznie.