Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam chyba przesrane

kto sie zna na gg mi pomoze prosze!

Polecane posty

Gość mam chyba przesrane

bardzo prosze o odpowiedz, sytuacja jest taka. Nie znam sie za bardzo na gg, zalozylam sobie konto na moim kompie. Jak bylam u chlopaka to na jego kompie tez sobie zalozylam gg i te wlasnie konto. Kiedys tam kilka dni temu na moim kompie zalozylam drugi profil zabezpieczony haslem, gadalam z takim chlopakiem ktorego imie widnialo przy numerze gg(automatycznie sie pokazalo, a ja je zmienilam na ania dla niepoznaki) wczoraj mój chlopak w rozmowie tel bo jestesmy na odleglosc spytal sie kto to jest i tu te imie z tego drugiego profilu!! Jestem w szoku , skad on to odkryl, nigdy tez z komputera mojego chlopaka z tym kims nie gadalam. I najwazniejsze pytanie czy archiwum moich rozmów moj moze jakos odczytac na swoim kompie. Prosze pomozn=cie mi, moj mi nic nie chcial powiedziec, moze tylko widzial nowy profil i te imie i chcial ode mnie cos wycisnąc a sam nic nie wie!

Gość chyba mam przesrane
plis odpowiedzcie mi... ile to razy ja komus milo odpisuje jak sie znam na czyms a jak czlowiek szuka pomocy to nic...

Na swoim kompie zalozylas gg tak.. A u chlopaka ten sam numer czy nowy? Zreszta w sumie to bez roznicy bo niemozliwe jest,żeby Twoje wiadomosci byly w archiwum na jego kompie.. Wiec byc moze widzial cos w Twoim kompie.. moze jak wyszlas z pokoju to podgladal albo cos.. a moze mu ktos powiedzial.. A ten chlopak z ktorym pisalas... -znasz go dobrze? byc moze Twoj Cie sprawdzal i sie podszywal pod kogos lub jakis jego kolega to pisal.. i powiedzial Twojemu facetowi o wszystkim

Jeszcze przez myśl przeszło mi,że na kompie u chłopaka zostały numery gg Twoich znajomych w tym tego chłopaka,którego imię zmieniłaś na Ania dla niepoznaki. Ale Twój chłopak mógł sprawdzić jego dane i czy to naprawdę jakaś Ania... wystarczy,że prawym przyciskiem myszki nacisniesz na jakis kontakt ze swojej listy i wybierzesz opcję KATALOG PUBLICZNY. Nie każdy swoje dane tam wpisuje,ale mozliwe,ze tamten chlopak tak wlasnie zrobil.

Gość chyba mam przesrane
Dziekuje, to byl ten sam numer gg na kompie chlopaka, nie maialm nigdy co ukrywac, zaczelo sie walic, na moim kompie zalozylam drugi profil z haslem! Nigdy potem nawet nie otwieralam gg na kompie chlopaka nawet o nim zapomnialam. Wiem ze ten profil pierwszy na kompie chlopaka nie mial hasla. Na pewno mnie nie wkrecal ani raczej nie podgladal mojego kompa, on otworzyl moje gg na swoim kompie. CZY MOZLIWE JEST NAWET JAK ZLAMIE MOJE HASLO Z NOWEGO PROFILU ZE PRZECZYTAL TE POGADANKI Z INNYM??? SKORO NIE NA JEGO KOMPIE TO PISALAM TO CHYBA NIE,CO?????

Gość dehjwuifghwfgq
TYM SPOSOBEM POTWIERDZA SIE POWIEDZENIE--- KŁĄMSTWO MA ZAWSZE KROTKIE NOGI

Czyli jak nacisnął na numer tej rzekomej Ani i sprawdziwł imię w katalogu to mógł zobaczyć,że to nie żadna Ania tylko np jakiś Łukasz.. :)

Gość nie jest możliwe
ale ale mógł sam sobie z nim popisać :)

Gość HYBA MAM PRZESRANE
Raczej nie, on sie nie zna wogole na gg. Uwazam ze po moim wyjezdzie wlaczyl se moje gg i zobaczyl nowy profil i ze jest tam tylko 1 osoba na lioscie kontantów z imieniem męskim, dlatego sie teraz dopytuje a sam nie chce nic powiedziec zebym ja zaczela mówic

Nie to nie możliwe żeby na swpoim kompie widział to co pisałaś na własnym.. a przynajmniej ja o czymś takim nie słyszałam :)

Gość młody jest
a może on włączył twoje gg u siebie i ten chlopak wtedy wyslal do Ciebie wiadomość ? a przeczytal ja twoj chlopak:P

Gość cgyba mam przesrane
zmienialm imie na ania tylko na moim kompie, a jak on otworzyl gg na swoim to tam bylo chyba nie zmienione co???? Najwazniejsze jest dla mnie czy mozna odczytac archiwum gg z innego kompa( nie chodzi mi o rzadne programy szpiegujace itd on sie nie zna za bardzo na kompach!!!

ja tez mialam podobny przypadek ale ja potrzebowalam napisac ze swojego gg u przyjaciolki i pomimo tego,ze zamknelam profil,wylogowalam sie ,to kiedy ona wlaczyla swoje gg wyskoczylo automatycznie moje,kiedy ktos do mnie pisal wyswietlalo sie tez u niej,dopiero jak usunela moje konto u siebie wrocilo do normy podejrzewam ,ze ten chlopak do Ciebie pisal a Twoj facet przeczytal

Gość chyba mam przesrane
mlody jest, to jest mozliwe, ale powiedzcie to ja na moim gg na moim kompie juz tej wiadomosci nie zostane bo ta wiadomosc bedzie na archiwóm jego kompa i gg, tak?? Mam nadzieje ze nie gadali sobie i mnie nie udawał :-P W sumie wątpie czy złamał hasło ale ja mam haslo latwe i on je mógł znac bo mam wszędzie prawie to samo.

nie archiwum nie przeczytal ale mogl pogasdac w Twoim imieniu z tym kolega i wyciagnac od niego co nieco

Gość chyba mam przesrane
Dzieki za pomoc :-*** musze sie skontaktowac z tym chlopakiem i sie spytac czy do mnie wczoraj pisal, bo wczoraj wracalam od chlopaka z bardzo daleka i po drodze jak do mnie moj dzwonil to mial dobry humor a wieczorem juz nie... tylko pytał kto to jest M i skąd go znasz a ja mu mówie ze on ma powiedzieć skąd to wie, no i on powiedzial że nic nie powie ja mam sie tłumaczyć. On podejzewam nic nie wiem, widzial ze z kims dlugo kiedys pisalo. On mnie nigdy tez nie sprawdzal.. A dlaczego gadalam z innym??? Bo moj mi nie daje komplementów nie powie dobrego słowa, nie umie mnie dowartościować jako kobiety...itd.. Ale bez złamania hasła nie jest możliwe zeby z nim gadał, co????????

Gość chyba mam przesrane
z górnego śląska, a co do ma do rzeczy? Tak sobie pomyślałam na chłodno, że na bank mój chłopak tego nie czytał co z nim pisałam, gdyby tak było napewno wściekł by sie na maxa, a on tylko spokojnie pytał kto to jest M. I tak mi rzucił słuchawką bo ja ciągle pytałam skąd takie coś wymyślij. Przyznałam tylko że znam kogoś takiego. Dziś cisza, mój chyba się obraził. Jedno pytanie mam ten profil głowny imię i nazwisko plus ten drugi profil jakaś ksywka. Dlaczego u mojego chłopaka na kompie wogóle ten nowy profil się pokazał skoro go założyłam na swoim komputerze.

Nie ma takiej opcji ,żeby się u niego to gg pokazało skoro je u siebie zakładałaś i nie wchodziłaś u niego na ten profil.

to może zamiast szukać komplementów u innych to pogadaj ze swoim chłopakiem, wyjasnij mu że czujesz się niedowartościowana itp. rozmowy z kimś w necie nie są czymś złym z zasady, wszystko zalezy jaki masz cel i co chcesz osiagnąć.

Gość ca przesrane
No sytuacja sie wyjasnila i nie ma to wogóle związku z gg hmmmm Z chlopakiem rozmawiałam nieraz, tylko miliony razy, tłumaczyłam jak tego potrzebuję i jak mółby mnie uszcześliwiać... Ja od niego dostałam 2 razy kwiatki przez 5 lat, to chyba nie jest normalne, co??

Gość chyba mam przesrane
okazało się że mój nie dowiedział sie o M wogóle z gg tylko z smsa.Wczoraj włączylam gg a tam M pisze hej czemu nie odpisałas na smsa, a ja ze nic nie dostalam. Potem sprawdzilam archiwum i zamarłam..co ja mu za numer dałam!! To byl numer mojego chlopaka!!!!!! pomylilam sie!!! ale wpadka, pierwsza taka w zyciu...eh