Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxx5

potrzebuje, rady , pomocy ,

Polecane posty

Gość xxxx5

Witam jestem osoba bardzo wrazliwa, odkrylam, ze moj facet pisze do kumpla sprawozdania, ze spotkal dziewczyne, przy tym okresla ja w taki sam sposob jak mnie kwintesencja kobiecosci , ideal itp , jestesmy ze soba rok , zawsze bylam pewna, tego ze bardxo sie kochamy i ze nasz zwiazek jest wyzbyty takich zachowan co mi poradzicie, co mam zrobic, nie ukrywam ze zadal mi ogromny bol i nie moge sobie z tym poradzic, nie wierze w jego komplementy, ciale mysle o tym, ze jakas inna laska byla dla niego idealem prosze o rady

Gość a skąd
o tym wiesz, czytałaś jego listy papierowe/elektroniczne? Podejrzewam, że to erotoman gawędziarz. A jak w łóżku wie o ci chodzi?

Gość xxxx5
jestesmy rewelacyjna para od roku , jak z obrazka, swietny kontakt, swietny seks, moj wymarzony , planujemny slub..... w moim odczuciu prawdziwa milosc wyzbywa sie takich tekstow do kumpla, takich mysli , a moze przesadzam , bo to tylko gluie zdanka do kolegi , - nie wiem!!! a przeczytalam na komunikatorze

Gość zrób mu loda

Gość gryczka
Wiesz, to nie musi nic oznaczać. Byłam z moim facetem już parę lat, gdy... przez przypadek wysłał do mnie smsa przeznaczonego do kumpla :-p Właśnie o tym, że w parku szedł za piękną dziewczyną, kobiecą, piękne włosy, biust, nogi... Była awantura, powiedział, że urzekła go pod względem urody, jak dzieło sztuki, i chciał się tym przeżyciem z kumplem podzielić. a mnie kocha za znacznie więcej niż wygląd... Uwierzyłam (choć było mi na początku bardzo źle), co miałam zrobić. Od tamtej pory minęło kilka lat. Jesteśmy dosyć udanym małżeństwem, a on nigdy od tamtej pory nie zawiódł mojego zaufania. Wiem, że podobają mu się różne kobiety, ale chyba nic w tym dziwnego - mnie też podobają się przystojni mężczyźni. A jednak jestem przecież wierna, i wierzę, że on też. W każdym razie nigdy nie dał mi powodów żeby podejrzewać, że jest inaczej. A popatrzeć czasem sobie muszą... Nie panikuj, daj sobie czas, popatrz, co dalej będzie się działo. Taki jednorazowy incydent nie musi być niczym groźnym dla związku (choć może). Trzeba uzbroić się w cierpliwość i czujność. Powodzenia.

Gość xxx5
ja to nawet wszystko rozumiem, ze mezczyzni sobie w swoim kregu gadaja rozne pierdoly o dziewczynach , ale trudno, cholernie trudno jest mi to zniesc!!!! Twoja rada jest dobra,, dam sobie troche czasu, zobacze jak to bedzie...... moje zaufanie zostalo teraz mocno podwazone, wiec musi sobie teraz zapracowac od nowa tak jeszcze mysle, ze wczesniej nigdy nie zauwazylam, zeby tak pisal , wiec moze teraz cos zaczyna sie dziac nie dobrego ....ehhh te mysli mnie przesladuja bezustannie goraco cie pozdrawiam