Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olivia5555

Czy są tu jakieś mamy które majac 18 urodziły dziecko?

Polecane posty

Gość olivia5555

Amoże ktoreśwychowuja same?Ja właśnie jestem jedna z takich mam ...chetnie bym porozmawiała z kimś

Mam kolezanke któras urodziła majac 17 lat a zaszła w ciaze majac 16 i niestety nie daje sobie rady zdażą sie . Ja zaszłam w ciaze majac 18 iobecnie za tydzien mam termin :)

no to juz tuz tuz :) moja cora to juz kawal babya spryciula z nie.tylka a co bedziesz miala?wiesz juz?

Gość plumkamka
Ja urodziłam tydzień temu. A mam prawie 19:)

Gosianica niestety nie wiem :) mój maluszek chce byc niespodzianką do konca heh :P Taaak juz nie długo ale juz bym chciala zeby to juz :) Ale Twoja córcia to juz kawał Babeczki :) Gratuluje Plumka gratulacje :):):)

Gość plumkamka
Mój syn leżał w inkubatorze bo był przyduszony przy porodzie a miałam cesarskie cięcie ale już wszystko okej. Gratuluje wszystkim mamom. Dziecko to największy skarb

Ja urodzilam rowne 9 miesiecy po mojej 18stce :D wlasnie me cudo zasnelo mi na cycku;]

Ja miałam 18 ale juz rocznikowo 19 jak urodziłam córke ma już 8 lat a od 5 lat sama ja wychowuje :-)

Gość hahahahahahhahahahahhaha zal
I CO JeStESCIE DUMNE ZE SWEGO PUSZCZALSTWA ? W OCZY NIKT WAM TEGO NIE POWIE ALE JESTEŚCIE POŚMIEWISKIEM I DOBRZE O TYM WIECIE

HAHAHAHAHAHA Wiesz co jak nie znasz to nie pisz ze sie któras puściła bo niestety czasem tak bywa że sie rodzice dzieci rozchodzą. I wiesz co jeśli chodzi o ścisłość to mój mąż sie "puscił: dlatego sama wychowuje córke Dziewczyny mi udało sie na nowo zycie ułożyc i mam kochającego faceta i za 2 miesiace bede miała sunka :-)

Beatko to tylko pogratulowac z całego serca moge 🌼. Roznie to w zyciu bywa ale to fantastycznie ze Tobie sie udało :) A na pomarańczowych błaznow nie ma co sie ogladac, bo przewaznie pomaranczowi staraja sie kogos zjechac

Tyllka ja sie nie przejmuje pomarańczami mam ich zdanie gdzieś jak chcą cos głupiego pisać to niech piszą ja sie tym przejmować nie mam zamiaru :-D

czesc dziewczny :) odebralam zaproszenia.i co tam dzisiaj u was?jak dzieciaczki i samopoczucie?

Gość ja mama
miałam 19 lat jak urodziłam swoja pierwszą córcię , ona ma teraz też 19 lat jest cudowna i mam w niej prawdziwą przyjaciółkę , teraz bedę miała dzidziusia a on chyba dwie mamusie bo córka jest tak przejęta że nawet sie nie spodziewałam a co do czerwonych wpisów to nigdy nie byłam pośmiewiskiem i dobrze o tym wiedziałam , skończyłam szkołę , studia , mam dobra prace i wspaniałe dziecko więc SPADAJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

juz ten wpis wrednej pomaranczki zglosilam do usuniecia.jak ja nie lubie takich ludzi [bardzo zly]

Gość Młoda Mamunia
Hej dziewczyny ja zaszłam w ciąże mająć 17 lat, a urodziłam miesiąć po 18. Jestem Bardzo szczęsliwa, mam męża ( ojciec dziecka), córeczka ma już 3 latka. I czekamy teraz na nasze drugie szczęscie, jestem w drugim miesiącu i jesteśmy szczęsliwi:) Ja normalnie skończyłam szkołe,zdałam mature, i mam zawód.