Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bell C

Wasze wysokie wymagania a brak zainteresowania wami ze strony mezczyzn

Polecane posty

Gość Bell C

Tak duzo piszecie wszystkie, ze jak nie jest wysoki, przystojny, duzo zarabiajacy, czuly, dowcipny, zaradny i dlugo by jeszcze wymieniac, to nie ma u was nawet szans. Ciekaw jestem jak maja sie te wasze wymagania w sytuacji, gdy zaden taki a nawet zaden nie spelniajacy tych wymagan sie wami wcale nie interesuje?:) Bo przeciez i wiele takich dziewczym tu jest jak widze. Jakie sa wasze wymagania wobec facetow?

Hm. Mnie mało obchodzi, jaki facet ma portfel... nie musi być superprzystojny. Jeśli jest wysoki- fajnie, ale to nie wszystko. Ja mam za wysokie wymagania- bo chcę mężczyzny inteligentnego, do tańca i do różańca, z którym można konie kraść. Tolerancyjnego przede wszystkim- bo jestem znana z wyskoków. Niestety- takich niet.

Gość kaszelkilo
takie jak napisałeś i albo się taki zainteresuje albo będzie staropanieństwo...mi to rybka, ty bardziej że faktycznie nikt się mną na poważnie nie interesuje...tylko takie chwilowe znajomości...i to nie ja zostawiam ich tylko oni mnie...kilka miesięcy temu zrozumiałam że będę sama, nie mam już nadziei na miłość jak z telenoweli🖐️