Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dgf

Dlaczego wychodzi na imprezy beze mnie ...

Polecane posty

Gość dgf

Jestem z facetem ok 3 miesięcy, widujemy się codziennie, często u mnie nocuje, czuje się przy nim bezpiecznie, dba o mnie itd. jest nam razem dobrze, ale mimo wszystko coś mnie gnębi... odkąd się znamy nigdy nie byliśmy razem na żadnej imprezie w clubie, jedynie co to kino, nigdy nie poznałam jego znajomych, może dwa razy coś wspomniał że moze wyjdziemy gdzieś z jego znajomymi ale za chwile zmieniał zdanie.. fakt że często rezygnuje ze spotkań z kolegami dla mnie ale jak już ma okazje to zwykle tylko informuje mnie że wychodzi na miasto nie proponując czy nie chciałabym się wybrać z nim ... nie wiem o co mu chodzi, traktuje mnie poważnie, nie mamy po 20 lat a mam wrażenie że cięzko jest mu mnie pokazać swoim przyjaciołom :(

Gość dgf
ale co.. mnie się wstydzi ?? Że jestem brzydka, że nie spodobam się jego znajomym ? przeciez to jemu mam się podobać a nie znajomym...

Gość pieprzyczek
a moze w jego grupie jest jakas kolezanka ktorej nie masz poznac;) nie wiem porozmawiaj z nim:)

Gość dgf
Nie wydaje mi się, chociaż wszystko możliwe... zaczynam zastanawiać się czy traktuje mnie poważnie... nie wyobrażam sobie ciągle siedzieć wieczorami w dwójkę a jak już gdzieś wychodzić to osobno... ostatnio ma jakieś uwagi na temat mojego wyglądu, może to jest przyczyną ..? Nie potrafię znaleść innej odpowiedzi.. bo umiem się zachować, nie mam pusto w głowie, potrafię się wysławiać, sloma z butów mi nie wystaje więc dlaczego tak jest ....

Gość dgf
Nie wiem nie mam odwagi zapytać się go wprost - co jest ze mną nie tak że nie chce mnie z nikim poznawać ? zresztą nawet gdybym zapytała to prawdy nie powie..:( przykre to troche

Gość czego dokladnie sie czepia

Nie masz odwagi zapytać swojego faceta o coś takiego?! Ech.. No cóż... w takim razie faktycznie zostaje Ci wypytywanie forumowych wróżek co Twój facet ma na myśli.