Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ketug

Perfumerie internetowe.

Polecane posty

Gość Aguśśśśa
Ja do tej pory kupowałam perfumy w perfumeria.pl i zawsze wszystko było ok. Sprzedają tylko oryginalne perfumy, więc można im zaufać. :) Moja koleżanka chciała zaoszczędzić i kupiła sobie perfumy z jakiejś tam nieznanej perfumerii i nie dość, ze czekała długo na nie to perfumy na pewno nie były oryginalne. Ja ryzykować nie zamierzam. :):)

Gość umbrelaa-
Faktycznie perfumeria.pl ma dużo dobrych opinii, ale w sumie nic dziwnego bo kto nie dba o klienta w dzisiejszych czasach ten plajtuje.

Gość refkja
Aguśśśśa, ja też zamawiam perfumy z tej perfumerii. w 1000% się z Tobą zgadzam. Jakie męskie perfumy polecacie?

Gość Silver34
Cena nie jest wyznacznikiem jakości, możesz przecież kupić taki sam zapach za dużo niższą cenę w internecie. Ostatnio kupiłam Adict Dior tutaj http://www.perfumeria.pl i jestem bardzo zadowolona, nie przepłaciłam a zapach identyczny jak z Sephory

Gość reska
Z perfumeria.pl też zamawiałam nie raz perfumy i było ok.

Gość gość
Przeczytałam większość wątku (ten poprzedni też) i zastanawiam się, bo ... znalazłam nową perfumerie Perfumeria.In, ale myślę nad tym, czy można ich traktować poważnie? Cena Chanel Coco Mademoiselle to 65 zł za 100 ml. Nie wiem, czy tam kupować, czy sobie odpuścić? Proszę o poradę.

Gość amika_Ika
Dwa ostatnie zakupy robiłam w perfumerii http://tagomago.pl/ i to na święta, nie było problemu ani z towarem ani z dostawą.

Gość gość
mi koleżanka poleciła perfumerie http://sklep.dexplus.pl/ i przyznaje, ze naprawde warto. w zeszlym roku obkupiłam rodzinke perfumami na swieta i mysle, ze w teraz bedzie podobnie. nie mowiac o tym, ze zamawialam stosunkowo pozno i zastanawialam sie czy dojda na czas, ale nie bylo z tym problemu :)

Gość gość
Bardzo ciekawą ofertę ma sklep www.scent-la-vie.com.pl Tam są drogie kosmetyki, ale często urządzają mega wyprzedaże i można kupić cos w ramach akcji www.kodyrabatowe.pl

Gość gość
Tutaj mogę polecić e-kosmeo.pl gdzie zawsze kupuje kosmetyki i jak do tej pory nie miałam żadnych problemów z przesyłką,a mają bardzo atrakcyjne ceny.

Gość gość
po ostatniej aferze (było w tv) gdzie się okazało, że wiele sklepów nieświadomie nawet sprzedaje podróbki, korzystam tylko ze sprawdzonych sklepów... może taki merlin.pl nie jest typową perfumerią, ale jak mam kupić jakieś perfumy to korzystam właśnie z sephora i merlin.pl (tutaj jest teraz promocja na perfumy do -45% http://rabatozercy.pl/firmy/merlin-pl ). Na allegro nigdy nie kupię perfum...

Gość gość
Ostatnio trafiłam na fajną perfumerię, gdzie ceny są nieco niższe niż w Sephorach. Znalazłam np. wymarzone kosmetyki Clarins <3 Polecam http://perfumeriawiki.pl/ :)

Gość gugusiakiwa
Ja polecam odlewkiperfum.pl, oraz iperfumy.pl. Oryginały, perfumy, wody perfumowane, wody toaletowe, wszystko oryginalne, różne pojemności. Super, szybka realizacja.

Gość gość
Hej kiedyś miałam ogromny problem, gdzie kupić dobre jakościowo perfumy. Koleżanka mi wtedy poleciła tą stronkę galeriazapachow.pl. Mają naprawdę tam świetne perfumy. Popsikałam się kilka razy i pachniałam przez kilka dni. Serio. Nigdy też nie miałam problemów z dostawą. A zapachy są prześliczne :)

Gość Minki
Na CoZaCena mają ogromny wybór znanych zapachów dla kobiet i mężczyzn. Kupisz tam taniej niż w stacjonarnych perfumeriach, dzięki porównywarce cenowej. Spróbuj, a na pewno sporo zaoszczędzisz :)

Gość gość
Moją sprawdzoną i godną polecenia perfumeria jest zapachowiec.pl Szeroki wybór znanych marek, zapachy o dużym stężeniu, długotrwałe. Nie miałam problemów z przesyłką. Warto spróbować. Polecam

Gość gość
Zamawiam dla siebie, rodziny, znajomych zapachy z zapachowiec.pl Płace bardzo mało. Są to odpowiedniki znanych marek. Perfumy solidnie zapakowane, nie ma ryzyka uszkodzenia paczki, wszystko sprawnie funkcjonuje. Polecam gorąco

Gość gość
W Kontigo sobie zobacz , ja tam zamawiałam ostatnio oryginalne perfumy w bardzo przystępnej cenie https://kontigo.com.pl/

Gość gość
Robię zakupy z goia.pl i jestem zadowolony. Moje ulubione perfumy są w atrakcyjnych cenach, są długotrwałe i pachną identyczne jak oryginały. Kupując z tej strony można wybierać sobie pojemności, a im większa tym tańsza. Polecam

Gość gość
Również chwalę sobie zapachy z www.goia.pl Moim faworytem z tej strony jest 1 milion. Pachnie jak oryginał a mam go w niskiej cenie. Zazwyczaj biorę te najważniejsze pojemności i płace niecałe 100 zł. Warto!

Gość gość
Zazwyczaj zamawiam z galeriazapachow.pl i nigdy nie miałam problemu z przesyłką, a jakość i trwałość zapachów na duży plus. Polecam serdecznie

Gość gość
Jeśli chcesz kupić perfumy tanio, solidnie wykonane i długo utrzymujące się to spokojnie można zaufać www.goia.pl Ja tam kupuje często i zawsze jestem zadowolony.

Gość gość
Swoje ulubione Chloe kupuje z galeriazapachow.pl Często można trafić na promocję, a zapach bardzo długi czas pozostaje na skórze. Z tej strony można kupić zapach bez obawy, polecam serdecznie

Gość gość
Wiele razy już wydałam kasę i żałowałam dlatego teraz zamawiam tylko ze sprawdzonych źródeł. I tak oto zamawiam perfumy prosto z rozlewni z goia.pl z polecenia mojej koleżanki. Na początku nie byłam przekonana ale zamówiłam małą ilość więc w najgorszym wypadku wiele bym nie straciła. A teraz żałuję, że nie zamówiłam więcej, bo są świetne i już mam kilka na liście, które będę jutro zamawiać ;)

Gość gość
Moja ulubiona perfumeria to zdecydowanie www.perfumeriainternetowa.pl przez których to jestem zaopatrywana od bardzo dawna, mój mąż również. Z ich strony mogę liczyć na pełną bazę przeróżnych zapachów! Największe wrażenie zrobiły na mnie tanie perfumy Chanel, z kolei mąż uwielbia zapach Gucci. :)

Gość gość
Ja to jestem wielką miłośniczką Chanel...jak pewnie 80 procent innych kobiet :)) Co do sklepów to jakiś czas temu udało mi się fajnie zaoszczędzić kupując przez stronę https://www.testerownia24h.pl/. Duży wybór oryginalnych testerów z mega zniżką. Poza tym szybka dostawa dobry kontakt, perfumy tak zabezpieczone żeby nic w transporcie nie ucierpiało.

Ja proponuje zaglądnąć do sklepu sferis.pl. Może to nie jest typowy sklep perfumeryjny, ale często mają fajną ofertę perfum oryginalnych w dobrych cenach.

Gość gość

Na perfumy Lanvin bardzo dobre ceny masz w parfumstore.pl. Kocham markę i praktycznie ich wszystkie rozwiązania. Po prostu zapachy uniwersalne, mocno energetyzujące, czasami relaksujące z poleceniem dla kobiet. Pracuję w obsłudze klienta i wiele razy zbierałem pozytywne opinie o tej marce. Korzystam z testerów, koniecznie oryginalnych, a w tym sklepie dostępne w najniższych cenach na rynku. Nawet na aukcjach, czy prywatnych ogłoszeniach tak tanio nie dostaniesz.