Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rabarbarowa panienka wita was

Sukcess

Polecane posty

Jeszcze 51 dni ważyłam 60,8 kg a dziś rano waga pokazała 52,8 :) czuję się szalenie szczęsliwa:) Właśnie wybieram sobie wymarzona kiecke w rozmiarku 34:):):) jeszcze 2,8 kg i będzie wymarzone 50 kg:)

51 dni temu*

Gość A moglabys
powiedziec co robiłas ze tak schudłas???

Nic tłustego oprócz mojego kochanego wędzonego łososia którego jem sporo razy w tygodniu:),z słodyczy to tylko raz na tydzień dowolny batonik fitnes mleko czekoladowe sojowe albo 4 ciasteczka zbozowe:) griluje mięso z indyka jak gotuje to tylko na parze totalny brak tłuszczu z olejów i maseł których nie stosuje:) Sałatki ryż ( biały, brązowy) soczki bobo frut, ser mozzarella , jogurty wszystkie oprócz tych czekoladowych i deserowych. Warzywa na patelni do smażenia bez tłuszczu , jajka na tej samej patelni: chleb razowy zwykły i tostowy:) owoce i swieże warzywa:) herbata kazda niesłodzona i zero jedzenia po 18:) Jem posiłki o 9-10, 12, 14 ,16 , oraz 18 godzinie z czym ten o 18 to tylko i wyłącznie jabłko i herbata:) Wody prawie nie piję jakos mi nie wchodzi:) Kawa zbozowa z mlekiem 0% Jogurt naturalny Activia z płatkami ( w razie napadów na coś słodkiego),Pierogi ze szpinakiem,sałatki wszystkie:)) Wędliny sojowe ( zrobione tylko i wyłącznie z roślinych składników) I około dwa razy w tygodniu po 60 min na orbitreku i codziennie do pracy i z pracy na pieszo:) zazwyczaj spacery ale mam zamiar jeżdzić od dzis codziennie na orbitreku:)że ujędrnić ciało:)

A desery czekoladowe: oczywiście sojowe takie pakowane po 4 w auchanie są :) i mleka sojowe np owocowe tej samej firmy, ciemny makaron z warzywami duszonymi na patelni bez tłuszczu ( warzywka sama kroje) ,zupa kapuściana, zupy chińskie z lidla (takie w puszkach mają mało kalori a są dobre) Sosy do sałatek rożne akurat w nich na kallorie nie patrze:) dodaje nawet Sos tysiaca wysp chociaż ma sporo kcl:)

Gość dcdc
ja chce stracic okolo 10 kg tez jem podobnie

autorko... moglabys prosze przytoczyc dzienny jadlospis z ktoregos dnia, prosze? najlepiej z dwoch :)

DZIEŃ I Śniadanie 9-10 godzine -dwie kromki chleba ciemnego z serem mozzarella takiim z zalewy do tego pomidor na wierzchu posypać ziołami prowensalskimi i zapiec całośc aż do rozpuszczenia sera.I herbata niesłodzona drugie śniadanie godzina 12-jogurt naturalny z płatkami dowolnymi najlepsza według mnie jest aktivia naturalna bardzo smaczna: Obiad godzina 14 -sałatka z pokrojonej kapusty pekinskiej po trochu swiezej papryki ( ja brałam 3 kolory),pół woreczka ugotowanego dowolnego ryżu i sos np tysiąc wysp albo jogurtowy Develey około 3 duże łyżki.I tą sałatkę na dwie różne częsci dzieliłam i drugą cześć jadłam o 16:) Kolacja godzina 18-Jabłko W między czasie kawa zbożowa z mlekiem 0%, herbata obojetnie jaka niesłodzona,soczki bobo frut albo inne:) mi się kubusie znudziły i pije bobofruty DZIEŃ II śniadanie godzina 9-10: Dwa jajka wbić do kubka dodac świezego pomidora i czosnek (jak kto lubi) to na patelnie oczywiście taką do smażenia bez tłuszczu :) ( ja mam tefala nieprzywierającą) i usmażyć:) do tego herbata godzina 12-banan godzina 14-bułka ciemna taka sporawa dwa liście sałaty duże , kawałki rożno-kolorowej papryki i paczka łososia 100 gram dobry jest za 4.99 w netto :) albo taki zwykły w auchanie na złotej tacce ( Koral produkuje dla Auchan) ...(cała paczka czyli 100 gram tego łososia ma tylko okolo 170-200 kalori) i z tego zrobić kanapkę i przeciąc na pól pierwsza część o 14 a druga o 16 godzina 18 -jabłko Dzień III godzina 9-10 4 małe ciasteczka zbożowe plus małe melczko sojowe albo deser sojowy godzina 12-mały jogurt godzina 14-robiłam np sałątkę ( kapusta pekinska,kukurydza i ananas z puszki a do tego sos (jogurt naturalny , starty czosnek i przyprawa np oregano) i szaszłyki ( pierśc z kurczaka albo indyka,pomidor koktajlowy,papryka rożne kolory,i cukinia) to wszystko na kijek i grilować:) i o 14 jeden szaszłyk i troche sałątki i o 16 drugi szaszłyk i troche sałatki godzina 18 jabłko i sok ze swieżych marchewek:)

Bardzo Ci gratuluję! Skoro inni dają radę to ja też muszę dać. Jak człowiek chce to potrafi. to daje nadzieje.

dzieki wielkie :) podoba mi sie ze nie odstawiasz wegli zlozonych. podziwiam cie za to jablko na kolacje - u mnie OCZYWISCIE kolacja to najwieeeeeeeeeekszy posilek dnia. z czego dumna nie jestem :) pozdrawiam

Haendem - gdy zmienisz ten nawyk największego posiłku dnia na kolacje od razu będą efekty, zamiast tego wprowadzić 5 posiłków dziennie w regularnych odstępach czasu i przemiana materii zrobi swoje. Pozdrawiam

probuje :) jem regularnie w ciagu dnia male posilki ale i tak na wieczor mnie dopada :) ale sie nie daje. walcze!!