Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lori20

Kto mieszka za granica i jest teraz bezrobotny ???

Polecane posty

Gość Lori20

tak ja ja :-( Ehh ... szukam pracy ale narazie bez rezultatu. Waham sie czy wrocic do Polski zwlaszcza ze zblizaja sie swieta ale sama juz nie wiem .

Mam podobnie. Pracy nie ma, do pierwszej z brzegu nie mogę iść, bo rynek zamknięty. Coraz cześciej myślę o powrocie, ale to nie takie łatwe.

Gość jajaaaaaaaaaaaaaaa
ja tez na bezrobotnym , ale do Polandii nie moge zjechac .

Gość campari34
mój mąż ma pracę na szczęscie ale z płatnościami masakra a wczoraj księgowa dzwoni i mówi że 4 tyś euro podatku ma zapłacić

Ja mieszkam w Uk i pracuje tylko 4 godz w tygodniu na zmywaku... masakra... myslalam ze z czasem dostane wiecej ale teraz wiem ze nie mam na co liczyc... pracuje tak juz ok 4 miesiecy... teraz jest okres zimowy wiec z praca ciezko ale od nowego roku powinno sie wszystko ruszyc, poki co caly czas chodze i pytam, jutro ide zaniesc 2 aplikacje do firm...

Gość to lacze sie z wami
jestem od lutego az bezrobotna!!! :O:O nie wiem co dalej :(

Mi od czasu do czasu coś drobnego wpadnie, ale nie ma nic na stałe. W Polsce najprawdopodobniej miałabym pracę (pozostałaby kwestia, za ile), jestem w trochę nieodpowiednim miejscu po moich studiach. Gdyby nie to, że mój chłopak tu studiuje, pracuje i stąd jest, już bym dawno była z powrotem w PL.

Gość bezrobotni
a na komputery i internet to mają ;)

Ja tez od prawie dwoch miesiecy jestem bez pracy i za kilka miesiecy mysle o powrocie do kraju na stale. Troche mnie to przeraza bo jestem tu 3 lata ech...

Ja tez od prawie dwoch miesiecy jestem bez pracy i za kilka miesiecy mysle o powrocie do kraju na stale. Troche mnie to przeraza bo jestem tu 3 lata ech...

Gość a mialo byc tak pieknie_
wszedzie dobrze gdzie nas nie ma :P

Gość Lori20
o widze ze wiecej osob w podobnej sytuacji co ja coz jedno powiem czasy kiedy w UK naprawde bylo dobrze juz chyba sie skonczyly , zreszta i funt spadl a koszty zycia w UK wzrosly ja chyba wracam przed swietami do PL i co ma byc to bedzie ale mam nadzieje ze jednak w kraju znajde prace

Lori, nie chcę Cię pocieszać, ale jakoś wszystko sie ułoży. A jeśli masz możliwość, to wracaj, to znaczy najpierw poszukaj ofert-zacznij teraz, powysyłaj przez internet i umów się w PL na rozmowy z przyszłymi pracodawcami (albo krótko przed świętami, albo po Nowym Roku). W ciemno jechać też nie ma co.