Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vtuyh

Dziewczyny sa straszne, poniewaz ...

Polecane posty

Gość vtuyh

To sa doslownie swinie ... nie dosc, ze potrafia wykorzystywac swoja kolezanke, to jescze potrafia mieszac sie w zwiazki ... rozbijac ludzi, a faceci to idioci, ze na to pozwalaja !!! Nie ufam, zadnej kolezance, i nie chce miec zadnej juz przyjaciolki, piernicze, teraz to kazda kolezanka bedzie na totalnym dystansie . Wole byc sama dla siebie nic poznawac takie swinie

Gość llolol090
dokladnie...

Gość vtuyh
Jest tu jescze ktos ko sie zawiodl ??????? No i dodam, z enie nawidze takich symaptycznych co to w dupe prawie wejda, a za plecami cie obgadaja, albo zaczna puszczac oczka do twojego faceta ;] dla mnie to zwykle szmaty, co szukaja zadowolenia ... nie wiem sprawia im to przyjemnosc, co chca pokazac ze sa lepsze. A jescze potem jak facet sioe glipowato cieszy, ze ta go podrwala, zamiast ja zgasic i pwoiedziec, jej eee weze panienko zbastuj, jestem z dziwczyna , i co by nie bylo nie polece na twoje szydercze miny

Gość vtuyh
i co ja sie tu sama buntue, to znaczy ze wy wszystkie jestescie swiniami !!!

Gość yfhafa
A ty kim jesteś? Shemale? :D Poza tym to bez różnicy czy jest się kobietą czy mężczyzną. Tacy są wszyscy ludzie, i trzeba się z tym pogodzić, lub biadolić jak ty

Gość vtuyh
Za to faceci mnie traktują jak worek na spermę i jest :classic_cool: