Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamilkamamilka

Jak być dobrą mamą?

Polecane posty

Gość kamilkamamilka

Dziewczyny zastanawiam się czy jestem dobra mama.Maz pracuje za granicą, mam 3-letniego synka,w wychowaniu pomaga mi mama.Mały chodzi do przedszkola.... a ja zastanawiam się jak tu byc lepszą mamą,moze nie idealna ale dobrą... myśle ze jestem zbyt ostra dla niego,moze czasem niecierpliwa.Co robicie by dzicko było uśmiechniete że ma taka mame?

Gość bardzo ale to
bardzo często przytulam, całuję i mówię że kocham. Gdy nakrzyczę a wiem że nie powinnam (też jestem nerwowa) to przepraszam - nie mam z tym problemu (tak sobie zawsze obiecywałam. Mnie rodzice nigdy nie przepraszali mimo że wiedzieli że nie mają racji). A na marginesie-to już uważam że jesteś bardzo dobrą mamą. Sam fakt że zadajesz takie pytanie o tym świadczy. Złej matce nawet do głowy (bo uważa się za idealną) by nie przyszło zadać sobie samej to pytanie a co dopiero innym

Gość izi28
napewno ni bede taka mama jak moja caly czas sie na mnie darła i byla najmadrzejsza idiotka stara ja taka nie jestem i nigdy nie bede stara udzielac mi sie dobrych rad jak to ona cos robila ale to bylo 28 lat temu i od tego czasu juz co nieco sie zmienilo ledwo ja toleruje za to mam extra esciowa bardzo mii pomaga kiedy tylko tego potrzebuje i zaluje ze to ona nie jest moja mama ale wtedy nie miala bym tak wspanialego meza:)