Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

beatka25

50 szefa...jak ubrac puszysta?

Polecane posty

Witajcie Szykuję sie na 50 urodziny do szefa mojego meża. IBęda na sali na ok 40osób. I bardzo was proszę poradzcie mi jak powinnam sie ubrać by pasować do sytuacji... Mam 25l. jestem puszysta, nie widac to po mnie ale mam rozm 50.Typ figury gruszka.167cm. Proszę napiszcie, doradzcie, pokażcie przykłądy jak powinnam sie ubrac by wygladac korzystnie... Wasze rady beda dla mnie bardzo cenne..

Gość nie widac po Tobie
rozmiar 50 to raczej widać , ale i tak szczęscie że gruszka przynajmniej talie masz baw sie dobrze, niestety nie umiem pomóc

Gość KAFFFFFFFA
Moim zdaniem ubierz jakąś eleancką garsonke:) Bwa się dobrze

Gość jestem puszysta i sie
inspiruje tą panią http://www.leblogdebigbeauty.com/ zalozylabym pewnie jakies fajne jeansy, ciekawa tunike plus szpilki do tego lady make up i dodatki jak kolczyki/korale

NIO TO JA TAK O OK PLOWE MNIEJ MAM NA SOBIE TLUSZCZYKU GLOWIE BIODRA I PUPA...I UDA O

Gość jestem puszysta i sie
no ma ale potrafi sie odpowiednio ubrac do figury i ma sliczna buzie:)

Gość ta pani z linka
powyżej na wielu zdjęciach nie wygląda korzystnie

Gość buzie moze i ma sliczną
ale nog to satanowczo nie powinna pokazywac....zwlaszcza w niebieskich rajstopach..... Jak sie ubrać? tak zeby było Ci wygodnie i żebyś sie dobrze czuła... Dobrej zabawy:)

Gość buzie moze i ma sliczną
hmmmm...a moze czarna sukienka i do tego pasek pod biustem zeby przyciagał wzrok do talii? buty na obcasie (niekoniecznie szpilki na bardzo waskim obcasie jesli masz "pulchne" nogi...)

Gość ale grubas z tej baby
mam pytanko po co dajesz zdjęcie twarzy daj foto całej figury

Gość cool is cooool
ładna ale musisz miec jakis pasek najlepiej czerwony jak wstążka badz srebrny inaczej będzie wyglądała jak bezkształtny worek:) jak masz za duże ramiona to możesz ubrać jakiś stylowy sweterek na to tak jak pani ze zdjęc bądź bolerko na ramiona albo jakis fajny szal/paszmine tylo zeby pasował pod kolor:) czerwony pasowalby idealnie.

Gość srednieeeeee
smutnawe takie :o

na moj brzuch pasek, ja wlasnie chce go zatuszowac te tunika a nie opasac sie jeszcze...hmm?

Gość to nie zakladaj paska
nie zakladaj nic na okolice brzucha...a juz tym bardziej nic czerwonego...chcesz zatuszowac brzuch? idz do sklepu z rajstopami i kup takie korygujace figure (matek korygujacych nie polecam bo czlowiek w nich smiesznie wyglada brzuch splaszcza ale on potem wylazi nad linia majtek...) co natomiast mozesz zalozyc na pewno obcasy (optycznie wydasz sie wyzsza a co za tym idzie i szczuplejsza bo optycznie Twoja waga sie rozlozy na inny wzrost i koniecznie ładny dosc spory wisiorek (ale tez bez przesady) zeby zwrocic uwage w inne miejsce;d i w kolorze wisiorka kolczyki a jesli nie masz przeklutych uszu bransoletka i koniecznie (takie jest moje zdanie Ty mozesz miec oczywiscie inne) kolor z dodatkow wisiorka kolczykow czy bransoletki wplec do makijazu czyli albo cien do oczu w tym kolorze(lub odcieniu ktory bedzie do ciebie pasował) albo szminka itd

Gość czarna sukienka na to tunika
niezapinana, moze byc w kolorze, nawet ostrym,podluzna bizuteria, wiszace klipsy,moze byc bardzo kolorowy waski d \óugi szal, buty z wycieciem ( nie takie, jak na tych zdjeciach!!), najlpiej na lekkiej platformie, obcas nie super szpilka tylko umiarkowanie cienkim, ale najwyzszy, jaki zniesiesz, moga byc b kolorowe ale jednolite bez ozdob,cienkie rajstopy w cielistym kolorze. ładna spora kopertówka. Zasada - to, co prze ciele czarne,zeby ne bylo widac faldek, a reszta bardzo kolorowa,zeby nie bylo smutno.

coraz ciekawiej..a co powiecie na to ze nie zabardzo bym chciala sukienke....jakos nie korzystnie w nich wygladam...i czuje sie niezabardzo bo ze sukienka ost mialam do cyznienia na wlasnym slubie 3l temu...