Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość analhm

macie gumki przy analu? czy bez gumek to robicie?

Polecane posty

a po co gumki...no chyba ze przy ostrym sexie analnym to wtedy tak wiadomo z jakich przyczyn...ale tak delikatnie to nie jest konieczna

Bogatych doświadczeń nie mam bo robiłem to z dziewczyną tylko raz ale rzeknę że doradzam tym którzy chcą spróbować w gumce jako i ja... z uwagi na kwestie higieniczne :P

Gość łoo matkooooo
po to że w doopie jest pelno bakterii :o

Gość analhm
no wlasnie chodzi mi o bakterie, ktore wsytepuja w jelicie grubym, czy jesli po nalau partnerzy sie podmyja pozadnie to mozna bakteria canidosa pyroli czy jakos tak zarazic przy stosunku dopochwowym? bo z tego z czym na ogol sie spotykam to ludzie robia to bez gumki, bo wygodniej i przyjemniej znacznie ale.. jak to jest pozniej z tymi bakteriami ? nie mowie o tym ze od razu po analu do pochwy ale jak sie umyje czlonka itd to jakos mozna przeniesc te bakterie do pochwy?

Gość afasd
no tak, ludzie w stałych związkach nie mają w doopie bakterii ;-)

Gość saska kepa
ja bezposrednio po analu biore palke do buzi

autorze jesli uprawiasz ostry sex analny mozesz przerwac scianke ktora znajduje sie miedzy odbytem a pochwa...dlatego jak masz zamiar uprawiac go ostro to lepiej uzyj gumki

Gość lo matkoooooo
róbcie jak chcecie to wasze zycie wasze problemy ja na taki sex nie mialam ochoty i nie mam ale nigdy nie mowie nigdy wiec jakby co to tylko w gumce 🖐️

Gość lo matkoooooo
ejjjjjj przerwac scianke :o to brzmi jak z horroru jednak faceci maja lepiej ...

Gość juztyna
właśnie, słuchajcie ejjjjjjjjjjj, ona wie dużo na ten temat. Zapewne z autopsji :D

tak to brzmi ale tak jest jesli przerwie sie te scianke to juz wtedy te bakterie napewno sie tam przedostana niewspominajac o kale:O z pochwy do odbytu nieprzerwiesz ale z odbytu do pochwy tak niewspominajac co moze byc od czestego uprawiania sexu analnego:Ojesli nie wiesz to ci moge wyjasnic:)

Gość sterownik penis
no ja kiedys przerwalem tą scianke i sok z piczy leciał na jelito grube i nie trzeba było slinic, ale potem przy lizaniu pochwy troche jechało z piczki kałem :( ale i tak było fajnie bo sie spusciłem do środka :)

Gość juztyna
sterownik penis - ciekawe przygody masz :D

Gość juztyna
ja się zastanawiam jak wielkiego trzeba mieć, żeby przerwać :)

Gość sterownik penis
nie trzeba miec dlugiego, bo te miejsce jest w połowie odbytnicy. trzeba wjechac pod odpowiednim kątem zeby główką dobrze zajechać po ściance

ta scianka jest bardzo delikatna nie mowiac juz o tym ze od czestego sexu analnego... moze powiem tak w odbycie sa 2 zwieracze ten drugi jest bardzo zacisniety i od czestego rozluzniania go bardziej niz prawdopodobne jest to ze sie bardzo rozluzni a wtedy np przy kichnieciu zapewne troche sie popusci i nie bedzie mozna tego kontrolowac bo zwieracz juz nie bedzie tak bardzo zacisniety jak powinien byc dlatego delikatnie mowiac kobitki bedziecie sraly pod siebie:)

Gość juztyna
a ile czasu zajmuje zrośnięcie się takiej błony? Ejjjjjjjjjj to pytanie do Ciebie, bo jesteś ekspertką w sprawach dupnych