Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maagaalenaa

dziwne zawroty

Polecane posty

Gość maagaalenaa

witam. Od jakiegoś czasu meczy mnei pewnien problem. Gdy zapalam swiatło miewam zawroty głowy, ciemność przed oczami. Trwa to dosłownie chwilę. Miewam tak też gdy wstaję rano gwałtownie z łóżka, bądź gdy suszę włosy i mam spuszczona głowę. czy to coś poważnego? czy mam się bać?

Gość hjateztakmam.
ja mam dokładnie to samo. dodatkowo przez kilka sekund przestaje słyszec. a później jest ok. tez nie wiem co to jest.

mialam to samo, moze to być np anemia albo wina kregosłupa, bądź krązenia idx do lekarza, zrobi Ci wszytskie potrzebne badania ps: mnie pomógł magzen i persen na uspokojenie, moze to nerwy bądx stres

Gość hjateztakmam.
ja anemii nie mam, robiłam badania. autorko, ile masz lat? ja 15.

w takim razie radze się przebadac pod względem kregosłupa i krażenia. Ja mam 25 lat więc troche przeszlam tego wszystkiego. Zawroty głowy moga miec podłoże kardiologiczne, z tymczasowego niedotlenienia w mózgu, w waszym przypadku raczej jest to zwykłe zawroty spowodowane niedokrwieniem mózgu z powodu nagłej i szybkiem zmiany pozycji. Wstawajcie powoli, nie odchylajcie szybko głowy, jest to calkiem normalna reakcja, nie ma sie czym martwić :D

Gość hjateztakmam.
dzieki :)