Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polineczkaaa

Co mam zrobić , prosze poradzicie?

Polecane posty

Gość polineczkaaa

Chce zrobić 18naste urodziny. Mam sporo rodzine bo ok 22 osób i nei zmieszcze ich wszystkich w mieszkaniu. Chce wynajać mała sale za 200 zł i za 300 zł zrobić z jakieś 4 sałatki, tort , ciasto , napoje i jakies przystawki. Wszyscy z rodziny mowia mi, ze to głupota zeby robic 18naste urodziny. Jednak ja bardzo chce zrobic. Nikt nie chce mi pomoc i doradzic doslownie nikt. Kady tylko mowi ze zly pomysl i szkoda kasy. Co zrobic?:(

Gość lulilulilu
18-tke ma sie tylko raz w życiu, jak cie więc stać i masz ochote, to rób! Zaproś znajomych, przyjaciół, z rodzina będzie nudno;)

Zawsze myślałam, że 18 urodziny robi się dla znajomych. Jeśli rodzinka nie chce, to niech się pocałuje w otwór odbytowy, a Ty zapraszaj znajomych i rób imprezę jakiej nie widział świat ;) Powodzenia

Gość hgygygygyg
dzisiaj robi się 18-stki jak wesela nawet o północy wjeżdża kucharz z tortem i świecami mam głupią rodzinę kazda osoba z rodziny by coś przygotowała i mogłabyś mieć najpiekniejszą najlepsza imprę w zyciu nawet koszt by był niski najwazniejsza sala

Gość swietan
nie sluchaj rodziny bo to sami nudziarze zrub o-18 warto pozniej z ziomkami bedziecie opowiadac ile wypiliscie i wogule ale musisz kupic alkohol bo lipa ja osobiscie za huja bym nie poszedl na 18 bez alkoholu

Gość 32432
Nie wszyscy są takimi prostakami jak Wy. Może dziewczyna jest na wyższym poziomie niż 18-letnie ćpuny i alkoholicy.

Gość swietan
co ty kurwo muwisz osobiscie jestes taka mamusia wyhowywala cie pod sukieka wmawiajac ze jestes najlepsza aty tylko masz swuj swiat i swoje kretki no zajebal bym cie suko myslisz ze 18 na poziomie bez alkoholu to zajebista mylisz sie jestes skapcem szmato 32432

Gość 32432
Właśnie widać wasz poziom. Tutaj raczej rad nie szukaj. 90% tutaj to prostacy i nieudacznicy bez zasad.

Gość 32432
Idź sobie gościu zapić mordę, a później wymiotuj. Tylko to potrafisz plebsie z patologii.

Gość swietan
wielka kurwa uczona huj masz ztego swojego ulozonego zycia zawsze sztywna jak picera exculesa ,a teraz co myslisz ze robie pije za ciebie suko twoje zdrowie heheheheheh

Gość 32432
Pij plebsie pij. I tak nic z ciebie nie będzie. Dobrze że podatek zapłacisz od alkoholu, tyle chociaż jesteś wart dla społeczeństwa. A później co schronisko brata Alberta, czy pod most? Schronisko to za wysokie progi dla ciebie, więc pod most pójdziesz i będzie na mroze siedzieć.