Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam staeszego _________faceta

czy ktoś z was jest w związku z facetem starszym o 20 lat?????????

Polecane posty

Gość mam staeszego _________faceta

Gość Łooomatkooo
Ja mam faceta starszego o 28 lat.... Chyba masz jakieś wątpliwości co do takich związków? Uważam że trzeba wszystko razem dokładnie przemysleć... jak to bedzie za kilka, kilkanaście lat itp... A związek nie bedzie sjei różnił od innych... Kwestja waszegko podejścia

ja nie ale moja kolezanka ma ona ma 25 a on 50:O dotego jest pierdolniety jak pek slomy,to stary zboczeniec

Gość sssssss.......sss
trzeba być głupią dziwką żeby wiązać się ze starym dziadem :o

Gość to ja sam on
ano to ja jestem staym dzidem, Ona 23 Ja 40 ale dlaczego moja kobietka mówią że jastem super!! i powtaza to czesto, oj chlopaku , dozyjesz bedziesz wiedział jaki byles glupi.! a teraz zyj w nieswiadomośći.

Gość rudassssss
a ja mam młodszego o 11 lat:)

Gość 433333333333ona
Mam 43 lata i jak czytam jak to młodziutkie kobietki zachwycone sa starszymi panami,nawet starszymi od emnie i od mojego meza 45 letniego przychodzi mi od razu mysl,co one zrobia w moim wieku gdy ich panowie beda mieli o 20 lat wiecej one 43,a oni 63

Gość 433333333333ona
Łooomatkooo---hihi,to w moim wieku 43 lat miałabys chłopa w wieku 72 lat :-=) moj ojciec ma 73 lata :-)jakbym miała z takim 71 latkeim isc do łzoka,to bym sie rzexygała za przeproszeniem.:-)

Gość plmnbv
ja mam faceta 20 lat starszego. mam 20, on 40. bede miec 40, on 60... zobaczymy... boje sie naszej starosci oj boje ale na chwile obecna jest dobrze. jest szansa na przyszlosc z takim panem? w dupie z seksem... ale chodzi o zycie, mieszkanie, dom, dzieci, cokolwiek... obecnie jest bosko :)