Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gowniane zarobki

Zenujaca wyplata

Polecane posty

Gość gowniane zarobki

Dostalam dzis umowe o prace, z ktorej wynika,ze na reke bede zarabiala 1150 zl :( praca biurowa + czesciowo w terenie, zalamalam sie :(

Gość znamy tenn boll
czyzby w jakiejs sieci komorkowej/telekomunikacji? :D

Gość glupia dedilko
ciesz sie ze wogole masz prace pewnie jestes po podstawowce i nawet czytac nie potrafisz.. ile byś chciala na poczatek??co

Gość Pim pam pim
ja mam tyle po 13 latach pracy, wykształcenie wyższe.

Gość znam osoby
bez wyksztalcenia ktore maja wiecej to smieszne ze czlowiek lata jak glupi do roboty w weekendy na uczelnie a potem 800 czy tan 1000zl dostaje czy jest sens wogole studiowac jak taki dedil kierownik co po znajomosci dostal robote rpryjdzie i bedzie ci wydawal polecenia smieszna ta nasza polska

Gość ssssssssssss........ssss
rzuć to w pizdu ja bym za takie grosze rano nie wstawał

Gość bo biurwy to by chciały
miliony zarabiać za przekładanie papierów z jednego biurka na drugie!!!

Gość gowniane zarobki
to nie jest przekladanie papierkow z biurka na biurko tylko napisalam, ze czesciowo w terenie i nie jest to moja pierwsza praca w zyciu,bo swoje lata mam, ale pierwsza w tej firmie z chamska szefowa. Jak potrafiliscie sie przystosowac do takiego stylu zycia, ze debil wydaje wam polecenia tonem rozkazujacym i jeszcze chca zebys sobie miotle do tylka wsadzil i sprzatal,bo firma oszczedza na sprzataczce,jezdzil zalatwial sprawy w terenie za 1150 zl to wasza sprawa, ale nie jest to normalne, ze pracodawcy wykorzystuja ludzi jak tylko sie da, wyciskaja jak cytryne, po prostu maja tania sile robocza, no i o premii nie ma co marzyc w tej zgnilej pseudo firmie :o Dramat 😭

Gość Ja zarabiam 400 zeta za
12 h pracy w miesiacu... + drugie tyle przygotowań + 1/2 tego dojazdów. Czyli 400 zeta za 30 h = ok 13 zeta za godzine. I kto ma gorzej?

Gość kulturalna ja
Coraz gorsze osoby na kafe... Topik załozony w celu dyskusji o zarobkach a tutaj teksty: dorób robiąc loda... zastanawiam sie czy tutaj sa dorosli ludzie;)?

Gość to faktycznie lipa
ja za 3 tygodnie pracy na zlecenie dostalam prawie 1300 zl :O

Gość ona3333333
ja zarabiam w sklepie 800 zl miesiecznie a mam studia i co i trzeba zyc cieszyc sie ze jest taka robota a inni nie maja wogole

Gość kuskus
ja po studiach wolałabym zarobic w biurze 800 niż iśc do sklepu za 1500 wiem jak taka praca w sklepie moze nasmrodzisc w naszym CV:O Wolałabym dwa lata poswieciec sie i pracować w poważnej firmie nawet jako wolontariusz niż stac za ladą. Potem żaden pracodawca nie chce przyjąc do pracy :O

Tak bywa niestety; to i tak masz niezle bo np. moja szwagierka po architekturze w pracowni projektowej dostawała...900 zł teraz po 3 latach ma 1200 a do tego męża i 2 dzieci na utrzymaniu

Gość maślanka truskawkowa
ja pracuje w biurze 6 godzin dziennie za 1000 zł brutto, jestem załamana moja znajoma pracuje na 3 zmiany w fabryce gdzie jest hałas , przed pacą musi myć kible, sprzątać toalety.Haruje jak wół za 1000 na rękę, jest taka chuda że chyba spadnie na 30 pare kilo, nrazie waży 43. Masakra, to nieduże miasto i trzeba brać co jest

Gość ona3333333
ja mam to samo myje kible w sklepie.....i tyle kto ma znajomosci to wieksza wyplate 800 zl dostaje i jeszcze chca mnie zwolnic teraz po 5 latach w sklepie redukcja etatow chore

Gość maślanka truskawkowa
znam osoby po studiach, dziennych , dobre uczelnie i też nie mogą znaleźć.Taka bieda jest że każda stówa jest na wage złota.Na szczęście nie mam żadnych długów, niektórzy mi tego zazdroszczą.Koleżanka która pracuje w fabryce jako robotnik +sprzątaczka ma kredyt na głowie i dla niej też każda stówa to skarb :-(

08:35 kuskus Wolałabym dwa lata poswieciec sie i pracować w poważnej firmie nawet jako wolontariusz niż stac za ladą. Potem żaden pracodawca nie chce przyjąc do pracy Jesli jestes szczesliwcem, ktorego moze utrzymac mamusia lub maz, to oczywiscie mozesz tak zrobic. Niestety wiekszosc osob nie jest w tak komfortowej sytuacji i nikt nie zapewnia im darmowego mieszkania i zywnosci. Wyobraz sobie, ze, co gorsza, niektorzy maja nawet dzieci albo rodzcow staruszkow na utrzymaniu... Nieprawdopodobne, no nie? :P

Gość prowokatorka kafe_
to i tak za duzo Ci płacą

Gość kdjfieoeeooeoe
ja mam tyle, za prace na zmiany , świątek piątek i niedziele. Fizyczna prace, gdzie kierownik jak zobaczy ,że stoisz albo siedzisz i nic nie robisz, potraktuje Cie tak, że czujesz się jak zero... aha, mam mature, chciałabym iść na studia, ale w tym systemie pracy to niemożliwe

Gość zenada tak nie wypada
Ja mam studia, studia podyplomowe, 3 lata doswiadczenia. Pracuję w biurze i w terenie, nadgodziny, zaangazowanie w prace niesamowite. Dostaję za to 1400 zł i ostatnio potrącono mi premię za brak jednej pieczątki na fakturze (na około 300 fv). Dodatkowo szef ma przerost formy nad treścią i ciągle na wszystkich drze morde, że go nie szanują:/ Zmieniam tą syfiastą pracę.

ubawiłm sie kiedy czytałam niektóre wypowiedzi szczególnie te o ociąganiu,hmm jesli mialabym takie mozliwosci tez bym skorzystala z dorobienia

Gość anka1234
a na rozmowie niezapytalas sie o zarobki??tylko tak w ciemno podjelas sie pracy??To za 3 miechy pisz podanie o podwyzke:)

Gość na okresie próbnym może tylko
potem może będzie lepiej. to jak to? nie ustalałaś wysokości wynagrodzenia na rozmowie?

Gość zawsze mozna dorobić
premie specjalną od szefa dając mu doopy