Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paula2206

nie mam otworu???O_o

Polecane posty

Wyraźnie zaobserwowałam że nie mam wejścia do pochwy,gdy rozchylam wargi w miejsce otworu jest jakiś dzyndzel taki o średnicy 2mm i wysokości 2mm ... Czy każdy takie coś ma? Czy ja mam zarosnietą pochwę?

Gość a miesiączkujesz
? Jak miesiączkujesz to i dziurę masz :classic_cool:🖐️

Gość idź do gina niech sprawdzi
czy masz dziurę

Paula, napewno masz pochwę. Jeżeli nie będziesz mogła się do niej dostać, to w przyszłości będzie trzeba dokonać po prostu chirurgicznej korekty wejścia do pochwy. Na zdjęciu powyżej zaznaczono punkt wejścia do pochwy (ang. vagina): http://3.bp.blogspot.com/_d09pYMH3YqM/SO6kYCVybNI/AAAAAAAAAAU/8dH3d1T3XG0/s1600-R/vagina-anatomy-labelled1.jpg

Dziękuje ...ZA rade ,a może ktoś jeszce powie mi co mam zrobić a może jednak mam to wejście tylko mało widoczne?

Zakładając że masz pochwę, masz również wejście do pochwy. Może ono być jednak całkiem/prawie całkiem zarośnięte przez błonę dziewiczą. Przerwanie takiej grubej błony dziewiczej zwykle jest trudne i bolesne. Dlatego zasugerowałem żeby przeciął ją chirurg lub ginekolog.

Gość dziewczyno odpowiedz na jedno
proste pytanie - czy miewasz miesiączki i czy leci Ci wtedy krew z cipki?

Gość dolby digital
Komediant :"Zakładając że masz pochwę, masz również wejście do pochwy. Może ono być jednak całkiem/prawie całkiem zarośnięte przez błonę dziewiczą. Przerwanie takiej grubej błony dziewiczej zwykle jest trudne i bolesne. Dlatego zasugerowałem żeby przeciął ją chirurg lub ginekolog." a od kiedy to wejście do pochwy jest zarośnięte przez błonę dziewiczą??? HAHAHA ale sie uśmiałam

Tak już jest że u dziewicy wejście do pochwy zwykle mniej lub bardziej jest zarośnięte błoną dziewiczą.

Gość verbenka
rzeczywiście to może być błona dziewicza, sama miałam błonę niepodatną na przerwanie i po paru nieudanych probach z chlopakiem zdecydowałam sie na zabieg chirurgiczny.

Gość nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
dolby digital a ty się dobrze czujesz?