Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

toomuchtears

Czy dobrze postapiłam chodzi o ojca?

Polecane posty

Gość ggggjhjkkljkefwiuhfh
że ja właściwie miałam ojca w dupie. to nie świadczy o tobie zbyt dobrze:)

Dobrze zrobiłaś a wogóle ci policjanci to jakieś cipy.Ani go alkomatem nie zbadali a ni nic.No ale oni tak zawsze...Nie pozwól żeby ojciec się nad wami znęcał.

Gość ggggjhjkkljkefwiuhfh
widzialas jak ojciec bije twoja matkę i nie cierpiałaś? oj,to na pewno nie świadczy o tobie dobrze:O

żadna kobieta nie powinna dać się tak traktować, żadna matka nie powinna stwarzać takiego domu swojemu dziecku to, że Ty masz teraz jakieś wątpliwości świadczy tylko o kiepskim obrazie rodziny wyniesionym z domu- Matka poddawała się ojcu, więc Ty jako ta, która się przeciwstawia, nie widzisz swojej racji,a masz wątpliwości złożoność problemu, odbicie w Twojej psychice zaczniesz zauważać jako dorosła samodzielna kobieta wtedy zrozumiesz, skąd słowa krytyki dotyczące Twojej Mamy, mimo że może być wrażliwą ciepłą opiekuńczą istotą

dziekuje za wszytskie komentarze , najbardziej rozczarowalo mnie to ze ta interwencja policjantow nic nie dala na drugi dzien to byla akurat niedziele a godz ok 11 wezwalam wtedy wlasnie policje bo nie wytrzymalam nerwowo balam sie ze moze cos mi sie stac i mamie ze ojciec tak naprawde jest wobec nas agresywny i arogancki, on tlumaczyl sie jak jaks ofiara losu i biedactwo ze nawet mojej mamy nie dotknal ze wcale nie probowal jej uderzyc klamal w zywe oczy tym 2 policjantom ja zaczela sie na niego drzec ale tylko policjanci mnie uspokajali mowili ze to nic nie da :/ nie mialysmy z mama tak naprawde zadnych wsumie dowodow na ta interwencje skonczylo sie tylko na jego pouczeniu i ostrzezeniu mam tylko nadzieje ze po tej sytuacji do mojego ojca cos trafi podobnie bylo jak rok temu wyladowal po pracy w izbie wytrzezwien to byl najgorszy dzien dla mnie;/ moja mama jednak wtedy go nie wyrzucila a ja chyba bym tak postapila wlasnie, teraz tez po tej interwencji policji go nie wyrzucila a moglby przenies sie do swojej matki :/ Z jednej trsony teraz czuje bezsilnosc bo zdaje sobie sprawe ze moj ojciec jest silniejszy od nas ze moze nas skrzywdzic albo sie zemscic i ciagle mam takie mysli, to mnie przeraza.Nie chce we wlasnym domu z mama i siostra czuc sie jak smiec i nie pozwole zeby ojciec traktowak tak moja mame! bo nalezy jej sie i nam szacunek ale moj ojciec ma chyba mozg wyplukany przez alkohol i calkiem stracil rozum:/ niestety narazie nie moge sie usamodzielnic i wyprowadzic bo nie mam mna to srodkow finansowych