Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bella Svarvoooska

Hej czy jezeli mam 17 lat i mialam 6 chlopakow i z kadzym uprawialam sex to co

Polecane posty

Gość Bella Svarvoooska

to znaczy? Ja im sie nie oddawalam ot tak ale zawsze byly rozmowy, itd.. Czesc osob z mojej szkoly nazywa mnie puszczalska ale ja taka nie jestem. Jakos nie moge odnalezsc tego jedynego i co rusz popelniam bledy ale jestem wszak czlowiekiem. Czy to znaczy ze mozna mnie nie szanowac? Chodze do jednego z najlepszych liceuw, mam dobre stopnie wiec w czym problem?

Gość Rokiiiii
Dziwka i tyle.....no, ale jak do liceum to mądra dziwka;D

Gość spoko bo....
człowiek uczy się na błędach

Gość to znaczy że masz
doswiadczenie, ale jeszcze niewielkie

Gość zaslugujesz na babiarza

Gość czy według ciebie każde
spotkanie z facetem = seks? Beznadzieja totalna. Przebadałaś się już kto cię czym zaraził i kogo zaraziłaś ty?

Gość skoro...
chodzisz do jednego z najlepszych liceuw i masz dobre oceny to problemu nie ma (a ucza czegos tam?)

nie oddawaj sie kazdemu chlopakowi ktoremu pocztakowo ufasz. Masz dopiero 17 lat maltwo mozna Cie oszukac. Wiem co mowie.

Gość Annaletta
Ja mam 26 lat i od miesiąca dopiero uprawiam sex i wiesz co? warto było czekać. Seks jest super, bałam się, że będę mieć problem z orgazmem, skoro tak długo czekałam, a miałam ich już kilkanaście. Kolejna sprawa, to że facet wie, że był moim pierwszym niesamowicie umocnia dodatkowo związek. Bo wie, że jest wyjątkowy. Jeśli będziesz niedostępna dla facetów, to bycie z Tobą będzie jak wygranie 6tki w lotka, w tej chwili jesteś dla tych facetów tylko miłą rozrywką, w twoim wieku faceci chcą w końcu zaliczyć, a Ty jesteś w swoim środowisku właśnie taką dziewczyną, z którą mogą spróbować seksu. Współczuję Ci. Pamiętaj, że jeszcze nie jest za późno i możesz odwrócić sytuację. Powiedz, że na razie masz dość facetów i nie pozwalaj się nikomu do siebie zbliżyć :). Szansa na znalezienie odpowiedniego chłopaka wzrośnie kilkadziesiąt razy... To dziwne, ale odpowiedni facet pojawia się wtedy, kiedy się go nie szuka. Ja chciałam być już tylko sama, skupiłam się na swojej pasji, pracy, no i pojawił się :)).

Gość illooo
ja tez kochalam sie pierwszy raz z facetem po 2 latach chodzenia z nim i do tej pory jestesmy razem, trzeba się szanować a ty tego nie robisz...