Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oklamal mnie- co mam zrobic

oklamal mnie- co mam zrobic

Polecane posty

po 6 latach wyszlo ze faceta z ktorych jestem zwiazujac sie ze mna kochal swoja kurewska zone i ich dziecko. dzisiaj sie spil i chodzial probowal to wszystko napr awiac ,, nijak mu wyszlo. wiem ze zaluje. zaprzecza ze by to byla prawda. spil sie na umor. on i ja jestesmy po rozwodach ,tak sie poznalismy. dzisiaj wypilam i mu wygarnelam obawiam sie ze tak naprawde nikt mi prawdy nie powiedzial o ich rozstaniu. powiedzialam ze ma wypierdalac do swojej kurewskiej zony i ich syna ale zaczal plakac i mowic ze to wszystkop wymyslilam. 1.5 roku bez sexu. bo dzieci za sciani cos tam. kurwa kocha ja??? prawda?? ja tak uwazam . a wy??

ok moge byc glupia cipa ale dlaczego nawet jego rodzice mi nie powiedzieli prawdy o tym zwiazku. odeszlabym.naprawde. nic na sile. a teraz po tylu latach...

Przeczytaj swoje pierwsze zdanie. Może tak było wtedy, kiedy związał się z Tobą, wiele związków w ten sposób powstaje. Ale to było dawno i nieprawda. A Ty się ujebałaś.

Musztarda sama nie wiem co mam zrobic??. teraz spi wypity...

Gość samaa jestes
koooorwą...!!!!!!! :-0 :-0 :-0 co za dno, co za margines...!!! :-0 :-0 :-0 :-p :-p :-p

od poczatku mialam zle przczucia.. jakos zbyt bardzo kochal dzieck0 z kobieta ktora go zdradziala...a teraz po ty ch 6 latach. jakosc tak dzisiaj gdy wypilam wyszlo z e m nie zlo..``````

jasne ze jestem kurwa ..w koncu zwiazal sie ze mnaq facet 2 lata po rozwodzie;)0 kurwa jak najbardziej.

oklamal mnie- co mam zrobic Musztarda sama nie wiem co mam zrobic??. teraz spi wypity... Ochłonąć... Gdyby Cię nie kochał, nie straciłby 6 lat swojego życia. Nie patrz co było na wstępie, myśl o tym, co jest teraz.

Musztarda czy facet moze wciaz kochac byla zone ktora zaszla w ciaze z inym, po 6 latach.

Skąd wiesz, że kocha? Kochał, być może... tak jest bardzo często. Ale jest tu i teraz...

musztarda.. mam ochote wystawic walizki za dzrzwi.. nie wiem co mam zrobic, naprawe. a s ex ...bo mo je dzieci za sciana???? kurde 6 lat w dupie. ide spac ,dzieki jutro zobaczymy c opowie jak wstanie. dziekuje.

Gość oklamal mnie- co ma
JUTRO NAPI SZE PO ROZMOWIE Z JEGO RODZICAMI.

oklamal mnie- co mam zrobic => O.k. Kochał, pytanie, czy nadal kocha? To są dwie różne sprawy. Kobiety również wchodzą w nowe związku nie uporządkowawszy starych spraw. Ale tylko facet potrafi osiągnąć takie wyżyny głupoty, żeby o tym pieprzyć po pijaku. Chyba, że (skoro o tym wspomniał) nie jest z jakiegoś powodu z Tobą szczęśliwy. Jeśli nowy związek jest udany, stare rany w pewnym momencie przestają boleć.