Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet 27.......

mam 27 lat i nigdy nie uprawiałem seksu niestety nie z wybory

Polecane posty

Gość 32 na karku
nie ma znaczenia kim jestem ale fakt, że określasz (nick) siebie jako beznadziejnego, nie znaczy, że masz równać innych do tego poziomu🖐️

zapytaj no forum "co byscie pomysleli gdybyscie wiedzieli o kimś że jest 32 letnim prawiczkiem bez związku na koncie. Jak byście go opisali nic o nim nie wiedząc?" założę się że prawie wszyscy poprą moją wersję :P

Gość tralalalalalla
"ty mi tutaj nie podskakuj, jakbys widzial to co ja widzialam a nawet robilam to bys zemdlal." a co takiego robilas smarkulo:D

lekcji nie zrobiła ale na innym topiku daje wykłady na temat moralnego prowadzenia się i skutków niemoralnego ;) 22-letni myślę, że jeden na milion to znaczna przesada bo wierzących na serio jest więcej niż 30 osób ale to oczywiście rzadkie wypadki i łatwe do wychwycenia bo jeśli już ktoś jakąś religię praktykuje, to przecież raczej to widać

"nie ide jutro do szkoly wiec nie ma problemu " a ja się nigdy żadnej nie spodobam więc nie ma problemu :classic_cool: "ak religijny to idzie na ksiedza albo do zakonu" do czego to prowadzi dowodzi długi na 931 stron kafeteryjny temat o "seksie z księdzem" :D

niekoniecznie gdybyś znał środowiska, że tak powiem religijnie niszowe na przykład Świadków J. albo Zielonoświątkowców, znalazłbyś sporo takich egzemplarzy, także w KK szczególnie wokół rozmaitych ruchów zaangażowanych w intensywne przeżywanie i praktykowanie wiary znajdziesz takich ale nadal jest to oczywiście znaczna mniejszość i łatwa do zidentyfikowania

ale co jest z toba nie tak konkretnie ogromny nos na 1.67 m ? zielona skora? 3 pary oczu?

'brzydki niski beznadziejny' :P przygarnial kociol garnkowi - primo a po drugie nie, nie mysle ciagle o wygladzie w zasadzie mysle o tym bardzo rzadko chyba ze ogladam jakis film z piekna aktorka albo przystojnym aktorem. ale jako wielbicielka sztuki doecniam wtedy bardziej walory estetyczne niz oceniam osobe jako osobe. :) z osobowoscia nie powinienes miec problemu.

"przygarnial kociol garnkowi " też jesteś brzydka, beznadziejna i nikt ciebie nigdy nie chciał? trzeba sie było wczesniej przyznać. :P "ztuki doecniam wtedy bardziej walory estetyczne niz oceniam osobe jako osobe. " walory artyzstyczne ładnej twarzy i 190 cm wzrostu. to było do przewidzenia " osobowoscia nie powinienes miec problemu." raczej nie bo jej w końcu nie posiadam :(

wiesz co mialam na mysli po co ta ironia :P w skali od 1-10 jak brzydki jestes myslisz? z osobowosci cie nie znam, na podstawie postow dalabym ci 9.

3 dodac 1 = 4. 4 podzielone przez 2 =2 poczucie wlasnej wartosci - 2. to chyba twoj prawdziwy problem nie sadzisz? :P

Gość pewnie że może
bnb ma więcej niż 25 lat :D

wygląda jak skocz po wino i nie wracaj dobre:P do wszystkich meskich dziewic - pamietajcie ze dzieki celibatowi mamy wieksza szanse zostania swietymi i pojscia do nieba:classic_cool: